Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te beginnen uw eigen Nutritional Product Website
Het starten van een voedingsproduct website kunt u een bericht van een goede gezondheid over te brengen aan potentieel miljoenen mensen . U zult moeten verschillende juridische en logistieke problemen te overwegen voordat u de site begint , vooral als u van plan om eerder dan verkopen alleen de producten te promoten . Instructies
1

Denk na over wat voedingsproducten die u wilt verkopen . Bijvoorbeeld , zal u alleen gespecialiseerd in vitaminen of zal je items zoals energie bars en eiwit supplementen te verkopen , ook? Vergeet niet dat de producten die u lijst zal gevolgen hebben voor de klantenbasis , idealiter , wilt u uw klantenbestand te houden zo breed mogelijk kopen van 2

Contact verkopers die de voedingsproducten die u wilt promoten of te verkopen op verkopen . de site . Vraag de verkopers als zij bereid zijn om u te verkopen in bulk of geeft u een percentage van de omzet van uw site zou zijn . Zorg ervoor dat de leveranciers zijn geaccrediteerd door het Better Business Bureau of worden ondersteund door voeding /gezondheid professionals met de huidige licenties . Goede plaatsen om te beginnen zijn Intensive Nutrition Inc , Vitalabs en Nature's Best . Een vrij uitgebreide lijst met leveranciers is beschikbaar van Europa Sports .
3

Beslis of je gaat om uw website te creëren met behulp van een sjabloon of door het inhuren van een website ontwerper /programmeur . Templates zijn meestal veel goedkoper , maar plaatsen door professionele ontwerpers zien er vaak meer in elkaar gezet . Dit kan invloed hebben op hoe gezaghebbende je lijkt aan klanten en vervolgens invloed op de verkoop , vooral als u het bevorderen van niet-traditionele voedingsproducten .
4

Kies uw website host. Aankoop hosting service . Merk op dat veel hosts bieden goedkopere tarieven als je koopt hosting voor een langere periode , bijvoorbeeld een jaar .
5

Registreer uw domeinnaam of de naam van de site als uw Doing Business As ( DBA ) naam met uw staat bedrijfsvergunning autoriteit --- in de meeste staten , is dit de staatssecretaris . Solliciteer voor een fiscaal identificatienummer indien vereist door uw staat . U kunt deze stap overslaan als uw site is om alleen promotionele en informatief .

Werk 6 met uw webdesigner te creëren op schets voor de site , of maak de schets op basis van de sjabloon die u hebt geselecteerd . De homepage moet de lezer over u of uw bedrijf , evenals de voedingsproducten van de klanten kunt vinden op de website te vertellen . De homepage moet hebben links naar elk type voedingsproduct . Een search functie is handig voor het vinden van producten snel .
7

Schrijf de inhoud voor elke webpagina op de site of iemand inhuren om het voor je doen . Elk product dat je aanbiedt moet zijn eigen beschrijving hebben (bijvoorbeeld , poeder of vloeistof , ounces , ingrediëntenlijst , de bedoeling van het product ) , foto- en , indien van toepassing , prijs lijst . Wees eerlijk over de mogelijke bijwerkingen van een product in de productbeschrijvingen . Een lijst van de FDA-goedkeuring de status voor elk voedingsproduct , alsmede eventuele onderzoek dat de veiligheid van het item heeft aangetoond --- indien goedkeuring is in behandeling , zeg dat maar wijzen ingrediënten reeds goedgekeurd door de FDA .

Elk pagina moet ook een algemene disclaimer hebben dat verklaart dat de gebruikers zullen de producten te gebruiken op eigen risico , vooral voor niet - FDA-goedgekeurde producten .

Laat uw webdesigner insert code voor een winkelwagentje knop op elke productpagina als je gaat om de voedingswaarde items te verkopen --- kunt u de knop verbinding maken met sites als PayPal met extra code , zodat je kunt inkomsten over te hevelen naar een bankrekening , indien gewenst . Als je niet van plan om de items te verkopen , hebben de webdesigner insert code voor links naar sites die te doen . Als je met behulp van een sjabloon , gebruik dan een code generator om de code die u nodig hebt .
8

uploaden elke webpagina bestand naar uw webhost .
9

publiceren en het bevorderen van uw site .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Telecommunicatie protocollen 
·Hoe de DNS Cache Reinig 
·Fax Vs . Email Security 
·Hoe een IP adresss Verander 
·Hoe maak je een iPod Ping 
·Wat is peer - to-peer Internet…
·Hoe je e-mail lezen Header Inf…
·Hoe internet de beschikbaarhei…
·Hoe te openen TFTP 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Belkin G Wireless Router …
·Hoe maak ik een Access Control List voor…
·Hoe te Firewall Uitzonderingen toestaan …
·Hoe te verzoekschriften toe op Facebook 
·Hoe vindt u uw router wachtwoord 
·Welk type van Routing Protocol Is RIP ? 
·802.11 Wireless LAN Fundamentals 
·Hoe een IP-adres toewijzen aan een Jet D…
·Essentiële Modem Diagnostic Tools 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com