Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe je e-mail lezen Header Information
Wanneer u een e-mail , zal uw e-mail programma automatisch stempelen van een breed scala van technische informatie aan de bovenkant van uw bericht . Deze informatie wordt de informatie "header " genoemd . Het is niet noodzakelijk voor u om deze informatie te lezen , als de tekst van het bericht is wat belangrijk is , maar als je ooit hebt willen proberen en lees de header informatie en eigenlijk begrijpen , alles wat je hoeft te doen is precies te weten wat je moet zoeken . Instructies

Kijk 1 op de informatie met de vermelding " Return Path . " Deze informatie bevat het e-mailadres van de server waar de mail vandaan komt. Dit is niet het e-mailadres van de afzender , maar het e-mailadres van het computerprogramma dat gebruikt werd om die boodschap over te brengen via het internet .

Look 2 aan de informatie met de vermelding " ontvangen . " het e-mailadres label " Uit " is het e-mailadres van de persoon die u de e-mail verzonden . Wanneer je hit " Reply ", uw e-mail client zal deze informatie gebruiken om ervoor te zorgen dat uw antwoord maakt het aan de juiste persoon .

Kijk 3 bij de informatiebalie gemarkeerd " date . "Dit is de exacte datum en tijd ( tot op de seconde) die een e-mail oorspronkelijk was verzonden . U kunt deze informatie gebruiken als u ooit nodig te verwijzen naar de datum waarop het bericht is verzonden .

Kijk 4 bij de informatiebalie gemarkeerd "To . " Dit zal de adressen van iedereen de e-mail was bevatten oorspronkelijk verzonden naar . Als alleen je e-mailadres is opgenomen in deze categorie , was de boodschap alleen naar u verzonden . Als er echter meerdere e-mailadressen dan worden vermeld het bericht werd gelijktijdig door al die mensen in een keer ontvangen.

Kijk 5 op het vermeld als informatie Dit zal u vertellen "Content Type . " precies wat voor soort e-mailberichten die u zoekt op . Als het gewoon zegt " tekst" of " plain " na " Content Type , " het e-mailbericht bevat niets anders dan standaard computer tekst . Echter, als " HTML " wordt genoemd dan de tekst bevat web programmeren computercode . Dit is een indicatie dat het lichaam van het bericht heeft teksteffecten , beelden of andere vormen van multimedia-elementen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een digitale Flip …
·Hoe te Systeem ID Bereken 
·Hoe het opzetten van een Inter…
·Wanneer is een Session ID Cook…
·Hoe maak je mijn computer Stre…
·Hoe de gele indicator op een S…
·De voordelen van XServe 
·Hoe Look up IP-adressen 
·Hoe te Turn Off Dial - Up & Co…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe aan een andere Desktop controle in N…
·Hoe maak je een Ethernet -controller Fix…
·Hoe u uw standaard Internet Provider wij…
·GARP Protocollen 
·De voordelen van een WAN Over een LAN 
·Step - by - Step : RV042 Setup Met Cable…
·How to Set Up een router voor een kabelm…
·Hoe het opzetten van een Remote Access S…
·Hoe maak je verbinding een digitale kabe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com