Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een Internet Network Connection
Als het internet blijft betrouwbaarder geworden , wordt het nu steeds belangrijker om de toegang tot het internet hebben . Wanneer u Internet- netwerkverbinding , zult u in staat om het web te surfen met succes . Om een ​​Internet- verbinding op te zetten , is het essentieel om de juiste hulpmiddelen , zoals DSL of kabel -modem , draadloze netwerkkaart en een draadloze adapter hebben . U kunt ook handmatig een Internet- netwerkverbinding van uw besturingssysteem installeren . Instructies
1

Open het Configuratiescherm . Ga naar het menu Start en klik op " Configuratiescherm " . Het bedieningspaneel bevindt zich meestal aan de linkerkant van het menu Start . Kopen van 2

Ga naar de sectie netwerk en Internet van het Configuratiescherm . Open vervolgens de Network Sharing Center . Zodra u de Network Sharing Center hebt geopend , klikt u op " Stel een verbinding of een netwerk" . Vervolgens klikt u op " Verbinding maken met het internet " . Het volgende scherm zal u tonen de soorten verbindingen u verbinding kunt maken .
3

Kies een methode om verbinding met het internet . U heeft de mogelijkheid om het opzetten van een draadloze , breedband-of dial - up verbinding . Selecteer het type verbinding dat u wilt en beginnen met het installatieproces .
4

Maak een draadloze netwerkverbinding als u een draadloze router of als u van plan bent om verbinding te maken met draadloze netwerken en hot spots . Maak een gebruikersnaam ( SSID ) voor uw netwerk . Maak een sterk netwerk sleutel met WPA -encryptie om uw draadloze netwerk te beveiligen en te voorkomen dat hackers infiltreren uw netwerk . Heeft een netwerk sleutel niet maken als u liever een open ( onbeveiligd ) netwerk.
5

Opzetten van een breedband-DSL -of kabelverbinding . Activeer uw kabel- of DSL-modem . Sommige Internet service providers ( ISP's ) moeten gebruikers hun modems te activeren . Om dit te doen , contact opnemen met uw standaard ISP en geef ze uw ( Media Access Control )-adres MAC en uw klantnummer .
6

Maak een inbelverbinding als u niet beschikt over beschikbare draadloze , kabel of DSL- modems . Aanmelden bij een internet service provider die dial - up service biedt . ISP's zoals NetZero , Juno , en EarthLink bieden dial - up service .
7

Surfen op internet om te zien of uw verbinding goed werkt . Open uw standaard web browser en maak verbinding met een website . Als je in staat bent om het web te surfen , heb je met succes de internetverbinding netwerkverbinding .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat is Verizon EVDO ? 
·Hoe kan ik mijn domein uit naa…
·Key Concepts in Telecommunicat…
·Hoe kan ik Crimp Cat 5 Wire ? 
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe weet ik of je achter een P…
·Hoe je uitschakelen Proxy inst…
·Hoe u een proxy instellingen w…
·Hoe om te upgraden naar IIS 6 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak ik mijn draadloos verbinding be…
·Hoe de Proxy Server Address en configura…
·Hoe de Netgear Print Server installeren 
·Network Analysis gebruiken Latent Space 
·Hoe maak je een kabelhaspel Wire 
·Hoe de RangeBooster op een Linksys WRV20…
·De beste voorbereiding voor MCSA 
·Problemen met de LANDesk Login Script 
·802.11B Speed ​​Vs . 802.11G Speed ​​
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com