Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je verbinding met een hogere snelheid
In netwerkterminologie , wordt een trage verbinding veroorzaken vaak een knelpunt . Een bottleneck gebeurt elk keer dat gegevens worden vertraagd door een of meer inrichtingen in een netwerk . Langzame verbindingen kan vele oorzaken , waaronder de computer of de router dat verbinding maakt . Verouderde hardware en inefficiënte software kan een netwerkverbinding ver onder zijn volledige potentieel te vertragen . De software en hardware van een computer of netwerk updaten kan vaak op te lossen problemen met de verbinding en het vergroten van Internet verbindingssnelheden . Instructies

update naar de nieuwste versie van de internet browser op alle computers die zijn traag om internet content te leveren 1 . Als nieuwe versies worden vrijgegeven , zoals de inhoud wordt beheerd efficiënter en kan leiden tot merkbare browsen snelheid toeneemt . Zorg ervoor dat de browser updaten van de fabrikant officieel aangewezen website, bijvoorbeeld , Microsoft's website in het geval van Internet Explorer .

Update 2 netwerkadapter drivers van de computer . Om deze drivers te updaten , klik met de rechtermuisknop op het "Mijn Computer" knop in het menu Start van Windows en kies 'beheren . " Klik op de Device Manager vanaf de linkerkant van het venster Beheren en selecteer " Network adapters . " Klik met de rechtermuisknop op de netwerkadapter in gebruik en selecteer " Update driver . " Dit zal een geautomatiseerd proces van het bijwerken van de driver -software te starten. Als de adapter is meer dan een paar jaar oud en van de " G -serie " of ouder is , vervang deze indien mogelijk . De meeste nieuwe draadloze adapters zijn ontworpen voor N - speed netwerken en kan leveren verbindingen versnelt veel hoger dan de G of G+ adapters .
3

Verkort de afstand tussen een draadloze router en de computer te winnen hogere verbindingssnelheden . De meeste draadloze routers zenden een signaal uit dat kan bereiken 500 meter. Dit betekent niet dat het signaal werkt op zijn hoogste potentieel 500 meter afstand . De kortere afstand een draadloos signaal moet reizen , zal de hoger de data transfer rate te zijn . Probeer het verplaatsen van de router naar een kamer meer centraal in een huis , in plaats van een kelder of zolder . Heb een router niet zitten binnen 5 meter van een grote metalen voorwerpen , zoals ze het signaal en langzame verbindingssnelheden kunnen onderbreken . Het toevoegen van een antenne booster om de router kan ook helpen uitbreiden signaal en kwaliteit van de verbinding .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik wijzigen van een II…
·Hoe te Fiber Optic Kabels Buig…
·Wat is het proces dat plaatsvi…
·Hoe los ik een scherm dat te g…
·Wat is AUTH SSL ? 
·Wat is EMF File Format ? 
·Hoe maak je een werkbalk artik…
·Hoe kan ik Instant Messages Me…
·Hoe USB Draadloos internet geb…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een tweede PC In DSL 
·Hoe kan ik Beperk Network Traffic met ee…
·Hoe je poorten openen op een Verizon FiO…
·How to Get WiFi Zonder een wachtwoord 
·Hoe je het CCNA examen 
·Hoe een computer toegang via een draadlo…
·Hoe de Ethernet -kaart vervangen op een …
·Hoe te configureren dot1q Tunneling in C…
·Hoe de Client Timeout Setting op een ASA…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com