Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
DIY : WiFi schotel antennes
Het doel van een Wi - Fi -antenne is te " vangen " draadloze signalen . Een schotelantenne verschaft een parabolische reflector die goed geschikt voor het verbeteren van het draadloze signaal door de antenne wordt ontvangen . Een Do- It-Yourself ( DIY ) WiFi schotelantenne kunnen worden gebouwd met behulp van een schotelantenne en een paar leveringen uit een elektronicawinkel of hobby winkel . De schotelantenne kan worden verkregen van een satelliet- aanbod en hoeft niet te worden van een specifieke satelliet provider . Enkele instrumenten die voor de meeste huishoudens nodig zal zijn . Volwassene toezicht is vereist als een kind is betrokken door het gebruik van een boormachine . Wat je
Schotelantenne Need , 14 - inch
kruiskopschroevendraaier
Meetlint
Potlood
Portable drill
1 - inch boor
USB Wi - Fi -antenne < br > Bonding lijm
USB -kabel , 6 meter
Laptop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Draai de schroeven aan de onderkant van de schotelantenne met de kruiskopschroevendraaier . Verwijder de laterale steunstang uit het gat aan de basis van de schotel . Gooi de paal . Draai de schroeven .

Place 2 de schotel gezicht naar beneden op de grond . Meet de lengte van de schaal , uitgaande van de uiterste linkeronderhoek . Maak een stip bij het halve teken met het potlood .
3

Teken een horizontale lijn over de breedte van de schotel , te beginnen bij de stip maakte aan de linkerkant . Meet over de breedte van de schotel , te rekenen vanaf de uiterste linkerbovenhoek . Maak een stip een van de halve teken met het potlood . Teken een verticale lijn naar beneden de lengte van de schaal , te beginnen bij de stip maakte op de top .
4

Boor een gat door het punt waar de horizontale en verticale lijnen samenkomen met de draagbare boor . Voer de boor rond de binnenkant randen van het gat dat is gemaakt om de randen glad .
5

Steek het uiteinde van een USB Wi - Fi -antenne in het gat . Duw de antenne halverwege het gat . Breng lijm op de zijkant van de antenne om het cement om de schotel . Laat de bonding lijm voor een dag voordat u verder gaat .
6

Plaats de Do - It-Yourself WiFi schotelantenne u naast een laptop hebben gemaakt . Steek het ene uiteinde van een USB- kabel in de USB -poort aan de onderkant van de antenne , dat is de binnenkant van de schotel . Steek het andere uiteinde van de USB-kabel in een USB-poort op de laptop . Draai het voor de schotel , zodat de antenne in het midden wijst in de richting van de Wi - Fi- zender van het draadloze netwerk dat u wilt openen .
7

Klik op de knop "Start " op uw Windows- laptop . Selecteer " Control Panel " in het pop - upmenu . Klik op het tabblad "Netwerk " in het venster dat verschijnt . Selecteer de " USB " -antenne uit de lijst van keuzemogelijkheden aangeboden voor toegang tot een netwerk . Selecteer het Wi - Fi- netwerk dat u wilt openen . Sluit het venster door te klikken op de rode " X " in de rechterbovenhoek .
8

Open een webbrowser , bijvoorbeeld Internet Explorer , door deze te selecteren uit de " Start " > " Alle Programma's "pop - up menu . Toegang tot het internet met behulp van de webbrowser , met dank aan uw Internet satellietontvanger antenne .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Router mislukt verbinden met S…
·Hoe te WebDav uitschakelen 
·Een thuisnetwerk installeert 
·De verschillen tussen Portal e…
·Hoe te veroordeelde misdadiger…
·Tips voor het versnellen van e…
·Hoe uw draadloze Wi - Fi Conne…
·Hoe maak je een nieuwe Certifi…
·Spoofing Definieer 
  Related Articles
Hoe maak je een Wi - Fi- signaal 
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe maak je een Wi - Fi Repeater Setup 
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van Dell Wi - Fi 
Hoe maak je een XP Wi - Fi Connection 
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe je Wi - Fi Range Boost 
Hoe je Publieke Wi - Fi Hotspots Amplify…
  Netwerken Articles
·HP J6035B Jetdirect 175x Specificaties 
·Hoe de beveiliging draadloze netwerk van…
·Hoe weet je welke de Onbekende apparaten…
·Problemen met Verizon aircards 
·Hoe je DSL 2640T Configure 
·EMS Technologie 
·Wat is een e-mailbijlage ? 
·Hoe je DHCP instellingen veranderen om e…
·WEP Hex Vs . ASCII 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com