Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wi- Fi Analyse Test Tools voor Windows Mobile
Windows Mobile is een besturingssysteem platform voor Microsoft mobiele apparaten en smartphones en het systeem is gebaseerd op het Windows Embedded Compact ( CE ) platform . Vanaf 2010 , Windows Phone 7 is het Windows Mobile -besturingssysteem op de meeste smartphones . Draadloos internet ( WiFi) is een manier om verbinding met het internet via radiogolven in plaats van een bekabelde verbinding en Windows Mobile WiFi- analyse tools helpen u uw WiFi-verbinding oplossen . AirMagnet

AirMagnet Handheld Analyzer
is voor professionals uit de industrie en stelt u in staat problemen op te lossen en te analyseren onderneming ( business) WiFi-netwerken . U kunt deze tool ook gebruiken om erachter te komen waar de veiligheid gebreken bestaan ​​in uw systeem en kan helpen eindgebruikers stellen hun mobiele WiFi- problemen . Dit programma is ontworpen voor Pocket Personal Computer ( PC's ) , die zijn een soort van personal digital assistants ( PDA's ) , en het is compatibel met 802.11b /g netwerken . Andere functies zal u laten trekken details over de WiFi-apparaat en zal u laten weten of uw WiFi- dienst wordt aangevallen door hackers of virussen . Er is een gratis proefversie van deze software programma , maar het is alleen gratis voor een beperkte periode . Na die periode eindigt , moet u de volledige versie , die kost $ 2995 in 2010 te kopen .
Yellowjacket

De Yellowjacket B /A /N /G kunt u testen 802.11b/a/n/g WiFi-netwerken en het kan bepalen hoeveel dekking uw direct - sequence spread spectrum ( DSSS ) en orthogonale frequentie - division multiplexing ( OFDM ) draadloos lokaal netwerk ( WLAN ) is het verstrekken . Het stelt u in staat om signalen die kunnen interfereren met uw WiFi-netwerk te lokaliseren . Dit is een handheld apparaat dat wordt geleverd met een oplaadbare batterij en een touch screen . Andere kenmerken van deze tool omvatten uitvoeren van tests op uw Windows Mobile Operating System ( OS ) WiFi- kader en het analyseren en /of filteren van die informatie . Met ingang van 2010 , de prijs van dit apparaat begint bij $ 8500 .
WaveInsite

Dit programma
kunt u bepalen hoe goed uw WiFi access points zijn communicatie met uw draadloze apparaten en het u toestaat om tests uit te voeren op uw netwerk om de algehele kwaliteit en snelheid te bepalen. Dit programma maakt gebruik van een grafische gebruikersinterface ( GUI ) , wat betekent dat je processen met behulp van selectievakjes en keuzerondjes in tegenstelling tot het schrijven van programma's of code kan worden uitgevoerd . WaveInsite biedt u de testresultaten in realtime en u kunt de resultaten van verschillende onderzoeken te vergelijken . U kunt ook vergelijken hoe verschillende apparaten werken op dezelfde verbinding en het systeem wordt geleverd met de WaveAgent software utility , die upload direct op uw mobiele apparaat . U moet contact opnemen met het bedrijf voor een prijsopgave .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Soorten Wireless Transmissions…
·Hoe kan ik een Netgear Wireles…
·Hoe maak je een Wi - Fi-kaart …
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 6…
·Wat is SSID op Computers? 
·Hoe te Turn op mijn draadloos …
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Hoe het opzetten van een In- d…
  Related Articles
Hoe maak je een Wi - Fi- signaal 
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe maak je een Wi - Fi Repeater Setup 
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van Dell Wi - Fi 
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe maak je een XP Wi - Fi Connection 
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe je Wi - Fi Range Boost 
  Netwerken Articles
·Hoe een HSDPA Modem Unlock 
·Hoe maak je een computer Trust Maak een …
·Hoe de beveiligingssleutel vinden voor u…
·Hoe te herstellen van een Netgear DGND30…
·Hoe je Cisco Aironet Maak de standaard 
·Hoe je UltraVNC Server Settings Stap op …
·Hoe maak je uitschakelen van een Belkin 
·Hoe maak je een PC Link naar Internet Vi…
·Hoe maak je een Hawking draadloze adapte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com