Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een In- draadloze thuisnetwerk
Naarmate meer en meer woningen worden met meer computerapparatuur , de behoefte aan connectiviteit blijft toenemen . Draadloze netwerken zijn goedkoop en gemakkelijk te implementeren in vergelijking met hun bekabelde tegenhangers . Echter , draadloze netwerken zijn minder veilig dan bekabelde netwerken en vereisen een bijzondere aandacht voor detail om uw waardevolle persoonlijke gegevens te beschermen tegen de omgeving cybercriminelen . Instructies
1

Wijzig de standaard administratieve gebruikersnaam en wachtwoord van uw draadloze router . De fabrikanten bieden de standaard informatie op hun websites , waardoor het zeer gemakkelijk voor zelfs de amateur- hacker om toegang tot uw draadloze apparaat te krijgen . Zorg ervoor dat u uw nieuwe inloggegevens op te nemen voor toekomstig gebruik . Kopen van 2

Schakel draadloze administratie van de router . Dit maakt het onmogelijk voor een drive-by hacker , ook wel bekend als een oorlog bestuurder , om direct toegang te krijgen tot uw draadloze router . Als een hacker krijgt deze toegang , hij of zij heeft toegang tot elk apparaat aangesloten op uw draadloze netwerk . Gebruik de LAN-interface op de draadloze router om de configuratie te beheren .
3

Schakel encryptie op uw draadloze netwerk . Selecteer de sterkste encryptie niveau van de apparaten op uw netwerk zal ondersteunen . Wanneer u wordt gevraagd om een ​​wachtzin , Voer minimaal een acht - tekenreeks van de mixed - letters en cijfers . Hoe langer deze reeks tekens , hoe hoger uw niveau van encryptie , en hoe moeilijker het wordt om een hacker te ontcijferen alle informatie die hij of zij zou kunnen onderscheppen .
4

Enable MAC-adresfiltering en bouwen aan een tafel van toegestane MAC-adressen voor uw netwerk . Het MAC-adres wordt uw netwerkinterface toegewezen door de fabrikant , dus je zal moeten gaan naar elke computer die u wilt aansluiten op uw draadloze netwerk en krijgt het MAC-adres van de draadloze netwerkkaart . Hoewel dit niet helemaal waterdicht , het maakt ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk uiterst moeilijk .
5

Disable SSID of netwerknaam , uitzenden zodat afluisteraars de naam van uw netwerk niet kunt zien . Als je moet laten uitzenden van de SSID , tenminste kiezen voor een naam die is onduidelijk en kan niet terug worden gekoppeld aan u . Bijvoorbeeld , doe uw huisadres niet gebruiken als de SSID , maar gebruik iets willekeurigs als " bkgl2123 " naar een would-be hackers verwarren .
6

Configureer de computers voor toegang tot het netwerk . Stel elke computer de draadloze netwerkadapter aan " een IP-adres automatisch verkrijgen . " Dit maakt verbinding veel gemakkelijker dan het configureren statische adressen voor elk apparaat in uw netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wireless PCI Vs . Wireless USB…
·Hoe de frequentie te wijzigen …
·De IBM ThinkPad heeft een lang…
·Wat zijn de sneltoetsen op IOG…
·Hoe kan ik toevoegen een draad…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 6…
·Hoe de netwerksleutel wijzigen…
·Ad hoc netwerk in Windows 
·Hoe snel is 3G ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Laptops Hook Up to Phone Outlets 
·How To Set Up een 1000 - Mbps netwerk 
·Hoe Vergelijk Wireless Print Servers & W…
·Hoe de Linksys WRPT54G Wireless Router R…
·Mijn Gigabit Ethernet is erg traag 
·Hoe maak BNC Coax Kabels 
·Hoe kan ik een Linksys Phone Adapter ont…
·Hoe te herstellen Mijn Fring Password 
·What Do . . Edu & gov Mean ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com