Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wireless PCI Vs . Wireless USB
Draadloos netwerk adapters zijn er in verschillende vormen . Ze kunnen worden gevonden gebouwd op een moederbord , ingebouwd in een laptop en zelfs kan worden gevonden in een SD-kaart form factor ( meestal gebruikt bij digitale camera's . ) Echter , als het gaat om het toevoegen van een draadloze adapter aan een reeds bestaand netwerk adapter , zijn er eigenlijk maar twee opties : PCI of USB . USB en zijn voordelen

USB
( Universal Serial Bus ) draadloze adapters komen in een verscheidenheid van vormfactoren , van kleine dongles die nauwelijks uit te steken langs de rand van de USB-poort , voor de volledige grootte adapters die kunnen worden gemanipuleerd om uit te steken op bijna elke hoek .
p De meest duidelijke voordeel van USB is dat het bijna geen technische kennis te installeren , dan de mogelijkheid om een ​​apparaat aan te sluiten op een poort . Sommige van de nieuwere hebben een kleine flash-apparaat opgenomen die een auto- running kopie van de driver -install programma houdt .
Nadelen van USB

USB-apparaten
doen een paar nadelen . Eerste is dat er een kwetsbaar apparaat steken van de achterkant van de computer , alleen ondersteund door de USB-poort die het is aangesloten in . Iedereen die eigenaar is van een laptop kan je vertellen dat USB- apparaten hebben een verontrustend hoog aantal gevallen van worden afgeknapt in hun havens , waardoor alleen het metaal steken van een haven die waarschijnlijk blijvend beschadigd .

Ander nadeel is dat de meeste USB draadloze adapters kunnen niet worden afgesteld voor een optimale signaal . Het verplaatsen van de hele computer zou kunnen blijken om de enige manier om de adapter voor een goed signaal aan te passen zijn.
PCI en zijn voordelen

PCI-adapters
zijn enorm superieur aan USB-apparaten in de meeste opzichten . Ze zijn beter beschermd , wordt direct geïnstalleerd in de zaak . Ze hebben verstelbare antennes , zodat u ze verplaatsen om het beste signaal te krijgen ( net als de antennes op een 1980 tijdperk draagbare radio's . ) Op Twitter

In het geval van Wireless - N apparaten , ze zorgen voor een optimale werking in MIMO -modus ( multiple in multiple out ) . MIMO vereist het gebruik van drie antennes om de hoogste snelheden te bereiken die Wireless - N in staat is.
Nadelen van PCI

Het meest voor de hand liggende probleem met PCI-adapters is dat ze nemen een van de kleine aantal vrije PCI- sleuven op het moederbord van de computer . In tegenstelling tot USB , is er geen manier om een ​​extra PCI-slot toe te voegen aan een computer .

Een ander groot nadeel is dat het vereist wel een vrij hoog niveau van technische competentie om een PCI- apparaat te installeren . Uw computer moet worden uitgeschakeld , opende , en je zult moeten rondhangen met zijn ingewanden in het proces van het installeren van een PCI-kaart . Als je niet vertrouwd bent met dat , vasthouden aan USB of neem de taak om een ​​tech winkel .
Andere alternatieven

Er zijn andere alternatieven . Vergelijkbaar met PCI is PCI Express . Moderne moederborden hebben meestal meer PCI Express-sleuven zijn dan ze hebben PCI-slots , hoewel alle van de andere problemen ( en voordelen ! ) Met PCI nog steeds van toepassing . Een nadeel is dat PCI Express draadloze adapters wel de neiging een beetje duurder dan de PCI gelijkwaardig te zijn.

Ook een draadloze brug , samen met een Ethernet-kabel gebruiken . Het is waarschijnlijk de meest verstelbaar oplossing voor het draadloze probleem , maar het vergt meer hardware dan een alternatief . Afhankelijk van de brug , is het misschien ook een aantal software configuratie van zowel de brug zelf en de belangrijkste draadloze toegangspunt nodig . Het natuurlijk ook , vereist dat uw computer beschikken over een Ethernet-poort , niet om een ​​reserve stopcontact te vermelden .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je draadloos internet…
·Kunt u gebruik maken van een t…
·Die apparaten moet worden geï…
·Hoe maak je een Wi-Fi USB Conn…
·Hoe maak je een grote Wi - Fi …
·Hoe te vertellen als een Buite…
·Hoe kan ik een Internet Networ…
·Hoe kan ik gratis internet kri…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te DCHP uitschakelen op een Siemens …
·Hoe te SSL Test op AD 
·De gevaren van onbeveiligde draadloze 
·Hoe om te informeren naar de Load Balanc…
·Wat is een Websense server? 
·Hoe het opzetten van het IP voor een RCA…
·Hoe maak je een Mac- adres blokkeren op …
·Hoe een interne modem Dat zal niet werke…
·Wat zijn RAS- en IAS-servers ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com