Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wat is een Websense server?
Websense is een applicatie gebruikt op bedrijfsnetwerken om de inkomende en uitgaande webverkeer filteren . Websense slaat ook gegevens op een Microsoft SQL Server , kan dus beheerders rapporten uitvoeren en weergeven verkeer trends van clientcomputers . Websense stuurt ook updates met de meest recente websites die worden beschouwd als een bedreiging voor de interne veiligheid van het netwerk . De applicatie is een robuuste oplossing voor e-mail , web en beveiliging van gegevens . Voordelen

Voor zakelijke netwerken , hoe meer gebruikers toegevoegd aan het interne systeem , kan het meer waarschijnlijk een virus te infiltreren . Zodat gebruikers het web openlijk bladeren of e-mail ontvangen met geen filters is een veiligheidsrisico . Websense is vooral een data mining software applicatie die ongeschikte websites en filters hen van toegang vindt . Websense heeft ook bestanddelen die worden gebruikt om e-mail te filteren en monitoren activiteit van gevoelige gegevens .
Web Security

Twee opties zijn beschikbaar voor Websense Web Security . De software heeft een interne database die uitgaande verzoeken voor webpagina's filtert . Dit zorgt ervoor dat gebruikers geen virussen of spyware niet te verkrijgen op de lokale computer van ongepaste websites . De web security component blokken mededeling van schadelijke toepassingen die gegevens terug te sturen naar de hacker . Dit beveiligt belangrijke bedrijfsgegevens tegen diefstal .
Privacy en bescherming

Websense monitoren toegang tot documentatie en private gebieden van het netwerk . Wanneer een gebruiker een document gecontroleerd door Websense toegang , de software een momentopname van informatie en slaat het op de database. Deze informatie kan worden getrokken en rapporten aangemaakt om de activiteit te analyseren van gevoelig materiaal . Deze detecteert hackers en kwaadaardige pogingen om documentatie van het bedrijf openen .
Email

Websense
een belemmering voor kwaadaardige e-mailberichten met bijlagen die last virussen op clientcomputers . Het filtert ook spamberichten en ongewenste content . Websense biedt gehoste e veiligheid waar berichten worden gefilterd via e-mail servers van het bedrijf , of het is beschikbaar als een applicatie op de lokale server geïnstalleerd .
Training en certificeringen

Websense
ook biedt training en certificering mogelijkheden voor netwerkbeheerders . De software is een robuust pakket met diverse configuratieopties . Het nemen van een klasse die door Websense helpt bedrijf beheerders weten hoe de applicatie te configureren . De lessen worden gehost in verschillende steden . Een schema is voorzien op de Websense website websense.com /content /Training.aspx .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te Client Computers Monito…
·De meest voorkomende antivirus…
·Authenticatie & Sleutelovereen…
·Hoe te beschermen tegen een SY…
·Hoe te testen mijn Firewall Se…
·Hoe werkt Cryptografie helpen …
·Wat maakt een wachtwoord gemak…
·Hoe te SNMP Trap Configure 
·Hoe te activeren Single Sign -…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe werkt Processor Speed ​​Affect Surfe…
·Hoe maak je een NetGear 606 Reset 
·Hoe een Access Point op een Belkin Wirel…
·Soorten Wireless Security beschikbare me…
·Router firewall vs Software Firewall 
·Hoe te Kerberos Aware Applications Bepaa…
·Hoe je delen van een Air Card Door Twee …
·Hoe de Browsers maken op mijn Mac Run Fa…
·Hoe vindt u IP-adres van uw computer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com