Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe te beschermen tegen een SYN Flood Attack
Een SYN flood is een eenvoudige brute force aanval op een netwerk of computer . Een aanvaller stuurt een stroom van SYN pakketten naar een host . De pakketten bevatten meestal vervalste informatie . Dit zorgt ervoor dat de gastheer om te proberen te antwoorden op de SYN verzoek , nooit krijgen van een antwoord terug . Het resultaat is de host wacht op een antwoord die nooit komt . Als er genoeg pakketten worden verzonden , worden de middelen van de gastheer verbruikt en een ontkenning in dienst wordt veroorzaakt . Instructies
1

Filter de pakketten . Packet filters analyseren van de headers van de binnenkomende pakketten en test ze tegen een set van regels . Als de header overeenstemt met een regel , wordt het pakket vallen , en geen host middelen worden gebruikt . Regels moeten zorgvuldig worden geconfigureerd om legitiem verkeer voorkomen dat ze vallen . Kopen van 2

configureren van een firewall . Speciaal gebouwd om grote hoeveelheden verkeer te verwerken , firewalls bieden een andere laag van de verdediging . Firewalls kan worden geconfigureerd om de SYN - ACK sturen naar aanvallers of een ACK naar de host . De firewall kan ook helemaal laten vallen de pakketten . Een firewall beschermt niet tegen SYN floods ontworpen om alleen bandbreedte verbruiken .
3

Add Intrusion Prevention Systems . Deze apparaten , zoals firewalls , voeg een extra beveiligingslaag aan het netwerk . Zij actief monitoren van het netwerk en het verkeer . Toplaag een inrichting die het netwerkverkeer bewaakt . Het biedt packet inspection en algoritmen speciaal ontworpen om SYN overstromingen te voorkomen .
4

Bescherm de gastheer . De achterstand instelling TCP biedt een manier om te voorkomen een SYN flood denial of service . Het verhogen van de waarde maakt het besturingssysteem om meer potentiële pakketten verwerken . Een andere instelling te overwegen is de SYN - ONTVANGEN timer . Als deze waarde afneemt vermindert de tijd die een host wacht op de ACK die nooit zal komen . Microsoft heeft een registersleutel in Windows 2000 toegevoegd en later specifiek rekening te SYN overstromingen . De DWORD-waarde SynAckProtect wordt toegevoegd aan HKLM \\ SYSTEM \\ CurrentControlSet \\ Services \\ Tcpip \\ Parameters om deze bescherming te bieden .
5

verzamelen Netflow gegevens en logs . Alle apparaten besproken logboeken en gegevens die centraal worden verzameld produceren . Hierdoor kan de gebruiker zekerheid te zoeken voor evenementen snel . Logtoepassingen met event correlatie geeft de gebruiker de mogelijkheid om meerdere gebeurtenissen samen te binden met de SYN flood events . Het kennen van een SYN flood er gebeurt voordat het daadwerkelijk veroorzaakt een probleem is het halve werk .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te Browser -instellingen i…
·Definitie van Sniffer Programm…
·Wat is Open Authentication ? 
·Generic Routing Encapsulation …
·Hoe te Terugweg en Aircrack Ge…
·Hoe u een proxy configureren 
·Computer Forensics Technieken 
·Wat is Network Security voor e…
·Hoe de SSL configureren voor S…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je draadloze instellingen optimalise…
·Hoe te verwijderen SSL Vanaf IIS 
·Hoe te ontgrendelen een Wireless LAN 
·Dieren die gevonden kunnen worden in Nip…
·Hoe Network Twee computers zonder een ro…
·Hoe te openen van een poort op een Arris…
·Toegang krijgen tot mijn D - Link Router…
·Hoe te verbinden twee servers met versch…
·De MADCAP Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com