Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Definitie van Sniffer Programma
Een sniffer programma is niet een nieuwe iPod app ontworpen om u te vertellen als je genoeg deodorant vanmorgen gebruikt . Sniffer programma's zijn ontworpen om computernetwerken te beveiligen en te verbeteren . Zoals met vele computerprogramma's , echter , sniffers kunnen worden gebruikt voor kwaadaardige doeleinden , dus het is belangrijk om te begrijpen hoe ze werken . Basic Information Technology

Om te begrijpen wat een sniffer programma doet , moet je dat alles wat je ziet op je computerscherm is opgebouwd uit gegevens onthouden . Terwijl u tekst en afbeeldingen kunt zien wanneer je op het internet surft , het gaat om u in een stroom van data , die tot in pakketjes verdeeld . U voert een webadres dat u wilt bezoeken , uw computer stuurt het verzoek en de pakketten van de gegevens die die webpagina bouwen zijn naar uw computer verzonden . Als u instant messages , streamen internetradio of gedrag online business te sturen , is er een constante stroom van datapakketten die tussen uw computer en andere machines . Wanneer meerdere computers op hetzelfde netwerk , is het mogelijk om andere computers toegang tot die pakketjes van informatie door het uitvoeren van een sniffer programma .
Wat een Sniffer doet

sniffer programma draait op een lokale netwerk , typisch waar veel machines zijn aangesloten . Aangezien de verschillende machines verzoeken informatie van het internet , worden pakketten heen en weer van de mededelingen machines. Een sniffer analyseert , of " snuift , " die pakketjes . Door het analyseren van de pakketten , kan de sniffer vertellen wat machine vraagt ​​welke informatie en welke informatie in dat pakket . Wezen , iemand die het runnen van een sniffer programma is afluisteren op een andere computer in het netwerk . Dit maakt het gemakkelijk om te zien wat je doet , of het nu het ontvangen van e-mail , met behulp van instant messaging , het downloaden van illegale bestanden of het controleren van uw bankrekening .
Waarom een ​​Sniffer ? < Br >

Sniffers
bieden verschillende voordelige diensten . Netwerkbeheerders kunnen sniffers gebruiken om te zeggen of een netwerk daadwerkelijk functioneert of als er een bepaalde machine of machines worden traffic het netwerk domineren . Sniffers kunnen ongepaste actie te detecteren op een netwerk , zoals een onbevoegde computer . Voor bedrijven en scholen , kunnen sniffers worden gebruikt om ervoor te zorgen medewerkers en studenten gebruik internettoegang behoren . Ze zijn een middel van politiewerk in een netwerk om te controleren of deze goed werkt en niet wordt misbruikt .
Waarom u moet Worry

Systeembeheerders
zijn niet de enigen die kan gebruiken sniffers . Omdat sniffers analyseren alle pakketjes die zij ontvangen , komen en gaan van verschillende computers op het netwerk , sniffers zijn een effectief instrument voor hackers , die sniffers kunnen gebruiken om rekening namen , wachtwoorden , e-mails en andere gevoelige informatie vast te leggen . Denk aan alle van de sites die u inloggen op met wachtwoorden op een dagelijkse basis , mailt u verzendt en ontvangt , of prive-gesprekken kunt voeren over instant messenger programma's . Sniffers kunnen al deze zien als je niet de juiste voorzorgsmaatregelen nemen .
Hoe jezelf te beschermen

Het goede nieuws is dat de technologie heeft steeds sterker tegen sniffer -programma's gegroeid . Een netwerk dat switches gebruikt als hardware om meerdere computers in plaats van hubs verbinden heeft automatisch een niveau van bescherming tegen een sniffer . Switches zijn meer geavanceerde hubs die bijhoudt welke computer vraagt ​​welke gegevens bewaren , en ze dan stuur het alleen voor die ene computer , die de gegevens betekent strikt gaat tussen die computer en het internet , waardoor het moeilijk voor een sniffer om die pakketjes . De meeste websites gebruik van Secure Sockets Layer ( SSL ) als wachtwoorden of andere gevoelige informatie te vragen, waardoor het pakket die de informatie is gecodeerd , waardoor een sniffer lezen van de inhoud . Alle belangrijke webbrowsers ( Internet Explorer , Safari , Firefox , etc. ) hebben een soort van slot of sleutel pictogram dat aangeeft wanneer een website gebruikt een beveiligde verbinding . Het beste advies is om voorzichtig te zijn van welke informatie u ( en ontvangen ) op de netwerken die u niet controle over hebt , want je hebt geen manier om te weten of dat netwerk heeft een sniffer op het lopen .
< br >

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te Adware Mirar programma …
·Linux Intrusion Detection Hulp…
·Hoe je alle verkeer op SonicWA…
·Hoe Network Software Monitor 
·Hoe kan ik een document ondert…
·Wat is SMS verificatie ? 
·Hoe kan ik een SSL Certificaat…
·Fiber Channel Authentication P…
·Wat is een Modded Xbox ? 
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Scrollen onderaan een webpagina Vs . Ink…
·Problemen met Netgear FVS318 VPN Firewal…
·Inzicht netwerkhardware 
·Verbinding maken met het internet via ee…
·Hoe te verwijderen Atomen in Blogger 
·Lijst van Belkin Frequenties 
·Verbinding maken met een Internationale …
·Hoe om te zien als een computer een draa…
·Hoe maak je een Wireless DSL Modem confi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com