Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Scrollen onderaan een webpagina Vs . Inklapbare Informatie
Een goede website biedt bezoekers de informatie die ze nodig hebben zonder dat ze er voor werken . Als u veel informatie te delen , kunt u slikken ' boven de vouw ', het gebied op het scherm te zien bezoekers bij aankomst , laat ze naar beneden scrollen een lange pagina om het te vinden , of gebruik inklapbare panelen, die kunnen uit te breiden naar meer tekst of beelden tonen wanneer een bezoeker klikt op hen . Boven de vouw

In de beginjaren van het web , de meeste websites geplaatst alles wat belangrijk is boven de vouw en de gebruikers zelden moest schuiven . Ontwerpers geaccepteerd als vuistregel dat het eerste scherm moet tonen bezoekers alles wat ze nodig hadden om te vinden . In de 21e eeuw , web design bedrijf CX Partners staten , website bezoekers zijn niet langer geïntimideerd door het hebben om naar informatie te bladeren : Integendeel , als de informatie die je hebt boven de vouw is interessant , zullen de bezoekers te popelen om naar beneden te scrollen en leer meer .
Inklapbare Panelen

hebben bezoekers scroll naar beneden is een manier om rommel boven de vouw te voorkomen . Inklapbare panelen zijn een andere manier om uw website gratis overtollige tekst of informatie te bewaren . Als je een FAQ pagina, bijvoorbeeld , elke vraag kan een panel zijn : U klikt op het, en het panel uitbreidt om informatie te verstrekken . Klik op het weer en het paneel instort . Dit stelt u in staat om een ​​groot deel van de beschikbare informatie op een scherm te maken zonder dat mensen die niet geïnteresseerd zijn in het bijzonder vragen te waden door de tekst .
Inklapbare Nadelen
< br >

Als je wilt inklapbare panelen te gebruiken , ontwerpen ze voor maximale gebruiksvriendelijkheid . Bezoekers kunnen niet vertrouwd zijn met de panelen , dus je moet duidelijk maken van de informatie is er - en waar te klikken om uit-of samenvouwen hen. U moet ook beslissen of panelen automatisch instorten wanneer gebruikers op een ander paneel . Als ze blijven uitgebreid , kan dit onoverzichtelijk up van de pagina , maar bezoekers worden gefrustreerd hoeven terug te gaan en opnieuw op hetzelfde panel herhaaldelijk .
Scrolling Beperkingen

Als u besluit dat scrollen zal beneden een betere gebruikerservaring dan klikken op meerdere panelen te maken , zorg ervoor dat uw site is opgezet om het scannen uit te nodigen . Niet al uw gegevens niet zet boven de vouw - plaats genoeg om er belangstelling bezoekers en hen aanmoedigen om verder te lezen , maar niet meer . Gebruik geen zware horizontale balken , die moedigen kijkers om te stoppen . Vermijd het gebruik van in - page scroll - balken , zodat de schuifbalk op het browser kader bezoekers alles kunnen zien .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Vermogen ISO Tutorial 
·Hoe maak je een inbelverbindin…
·UDP Header Structuur 
·Web 2.0 Communication Tools 
·Definitie van lage bandbreedte…
·Hoe je Java Software installer…
·Hoe maak je een netwerkschijf …
·Hoe Network voorvoegsels Bepaa…
·Wat is een IM in tekst Massage…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Verbinding maken met draadloos internet …
·Hoe het opzetten van een externe inbelmo…
·Netgear Inbound Rules 
·Address Bar Tricks 
·Hoe maak je een Local Admin wachtwoord w…
·Hoe te Logon naar een externe computer 
·Hoe te verbinden Linksys Wireless Adapte…
·Hoe om uw mailserver activeren bij Plesk…
·Het verschil in G & N Draadloze routers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com