Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Vermogen ISO Tutorial
Als het gaat om de toegang tot bestanden of programma's installeren , kan weinig dingen ruïneren uw dag sneller dan het verliezen van een installatie-CD of een schijf met informatie over het. Echter , met behulp van Internet gereedschappen , kunt u de situatie te redden . PowerISO , een cd image file bewerking programma , kunt u werken met een virtuele CD images op een bestand pakketten die fungeren als cd's op uw machine te maken , en werken zelfs als je fysieke schijf niet kan worden gevonden . Identificatie

PowerISO
is een computer applicatie beschikbaar om te downloaden online die een verscheidenheid van functies met behulp van virtuele cd -beeldbestanden of ISO-bestanden kunt uitvoeren . Een ISO -bestand is een digitaal bestand dat dezelfde informatie als een fysieke cd opslaat . Dit beeldbestand kan vrijwel worden " bevestigd " op uw computer en voer net hetzelfde als een cd geplaatst in het schijfstation zou doen . PowerISO kan maken , monteren of uittreksel ISO- bestanden op uw computer .
Hoe ISO -bestanden Mount Met PowerISO

Nadat gebruikers hebben geklikt op het icoon PowerISO op hun desktops , ze kunnen op de " Mount" knop op de werkbalk PowerISO om het imago montage menu . Gebruikers kunnen vervolgens op de optie ' beeld Zet om te rijden " om een ​​menu bestand browsen openen bestempeld . In dit menu kan de gebruiker navigeren naar de locatie van het ISO-bestand op de harde schijf en klik er op . Eenmaal geselecteerd , kunnen gebruikers klikken op "Open " om het ISO bestand met PowerISO mounten .
Hoe ISO- bestanden met behulp van PowerISO

Op het hoofdscherm maken dat verschijnt na het klikken op het bureaublad icoon PowerISO , kunnen gebruikers klikt u op de knop 'Toevoegen' om te beginnen met het maken van een aangepaste ISO-bestand . Vervolgens kan een gebruiker op "Add File " of " Add Folder " om gegevens die zijn opgeslagen in afzonderlijke bestanden of hele mappen naar de lijst van informatie die zal verschijnen op de gemaakte ISO voegen . Eenmaal klaar selecteren van bestanden te gebruiken op het ISO-bestand , kunnen gebruikers klikken op "Opslaan" op de werkbalk of klik op ' Bestand ' en vervolgens op 'Opslaan' om hun ISO .
Creëren Hoe ISO -bestanden uitpakken met behulp van PowerISO

Soms gebruikers willen de bestanden die zijn opgeslagen in een ISO image-bestand om onafhankelijk van de ISO zelf gebruiken extraheren . Gebruikers kunnen PowerISO starten en klik vervolgens op "Open " om dit proces te beginnen . Gebruikers kunnen dan vinden de ISO op hun harde schijf , selecteer het en klik nogmaals op "Open " . Zodra de ISO is geopend in de PowerISO scherm , kunnen gebruikers klikken op "Extract ". Op dit punt , zullen de gebruikers moeten een doelmap op hun harde schijf selecteren om de bestanden uit de ISO te sturen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je computers verbinding me…
·Hoe maak je Toon een lijst van…
·Hoe om zoekwoorden te scheiden…
·Hoe kunt u uw Internet Footpri…
·Wat is een IP- String Port ? 
·Definitie van Proxy Avoidance 
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Waarom pop-upblokkering werkt …
·Is Google Maps een bedreiging …
  Related Articles
Hoe je macht te vergroten op een draadlo…
Tutorial voor het Mikrotik 2 ADSL 
Mijn Linksys Wireless - G -lampje gaat n…
Het verhogen van Uw Transmit Power on Li…
Hoe te kiezen voor de hoogste macht Wire…
Ad Hoc Netwerk Tutorial 
Hardware Netwerk Tutorial 
Tutorial over het opzetten van een Wirel…
Hoe meer macht krijgen van een draadloze…
  Netwerken Articles
·Soorten Firewall Security 
·Hoe te controleren van een geldig CCNA c…
·Wat is een Exabyte van Storage ? 
·Het verschil in TDM en TDMA 
·Kan ik Gebruik een DVI - D Dual een HDMI…
·Hoe om uw draadloze netwerk signaal Verh…
·Hoe de Modem Cover Demonteer op de Toshi…
·Over Ethernet en LAN -verbindingen 
·Hoe je bestanden tussen computers met dr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com