Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe je computers verbinding met een server via het internet
U kunt de computer verbinding maken met een server via het internet met een VPN ( Virtual Private Network ) . Dit zal u toelaten om middelen in te zetten op het externe netwerk dat de server is aangesloten , evenals die middelen beschikbaar zijn op de server zelf . Een Windows-server moet worden geconfigureerd dat toegang op afstand met deze server rol toe te staan, en het aansluiten van de computer moet worden geconfigureerd om goed te verbinden. Aangezien de software die nodig is voor het opzetten van een VPN is opgenomen in de Windows-server -en desktop-besturingssystemen , moet je niet nodig om software of hardware aan te schaffen voor het opzetten van een eenvoudige VPN op een bestaande Windows-server en de computer . Instructies
1

Meld u aan bij uw Windows-server en klik op " Start ", " Alle programma's ", " Systeembeheer " en " Wizard Deze server configureren . " Selecteer " Externe toegang /VPN sever " in de serverlijst rollen . Kopen van 2

Klik de cirkel aan de linkerkant van " Virtual Private Network VPN en NAT . " Selecteer de netwerkadapter die de computer met het internet verbindt , indien er meer dan een is geïnstalleerd .
3

Kies de optie om automatisch de IP -adressen toegewezen . Kies " Nee , gebruik routing en remote toegang tot aansluiting verzoeken authenticeren " voor de "Managing meerdere RAS -servers " pagina .
4

Klik op "Start ", " Alle programma's ", " Systeembeheer " en " Active Directory: gebruikers en computers . " Ga naar de " Dial - in " tabblad in het venster "Eigenschappen " voor elke gebruiker en klik op " Toegang toestaan ​​" om degenen die u toegang wilt via de VPN toelaten .
5

Ga naar een computer dat u verbinding wilt maken met de server via het internet . Klik op ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Netwerk en internet ', ' Network and Sharing Center " en " Opzetten van een nieuwe verbinding of netwerk . "
6

Selecteer " Verbinding met een werkplek , " " Gebruik mijn Internet-verbinding " en voer het IP -adres van de router dat de server is aangesloten . Zoek dit adres door het openen van de configuratiepagina van de router van de server .
7

Voer een gebruikersnaam en wachtwoord voor een account die u toegang tot het VPN toegestaan. Gebruik de VPN-verbinding programma om verbinding met de server .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe houden van wordt doorgestu…
·Definitie van Virtual Private …
·Hoe een Apache DreamHost Reboo…
·Hoe kan ik een externe USB Int…
·Hoe je SSL-certificaten In IIS…
·Hoe de Linksys WAP54G als draa…
·Hoe maak je een DNS Forwarder …
·Hoe uw website meer pret maakt…
·Hoe Bandbreedte Doorvoersnelhe…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je firmware upgraden op Cisco router…
·Hoe te ontgrendelen en Verberg mijn IP 
·Hoe de netmask Bepaal 
·Hoe je Wireless Access Monitor 
·Collision Detection Protocol 
·Hoe worden de gegevens verdeeld in Data …
·Hoe Monitor Mijn breedband kabelverbindi…
·Hoe naar FTP naar een Xbox Vanuit een PC…
·H.310 protocollen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com