Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe de Linksys WAP54G als draadloze repeater
Het omzetten van een Linksys WAP54G in een draadloze repeater verdubbelt wezen de grootte van uw draadloze netwerk . Dit stelt u in staat om verder te zwerven met uw laptop computers zonder verlies van verbinding. Om de WAP54G converteren naar een repeater moet je eerst wat informatie van de bestaande router in uw netwerk te verzamelen en vervolgens moeten deze instellingen over te dragen aan de Linksys WAP54G . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start een webbrowser en toegang tot de router instellingen voor de bestaande router op het netwerk . Om dit te doen , voert u 192.168.1.1 in de webbrowser en druk op enter op het toetsenbord . Voert u "admin " in het wachtwoord ingediend en laat het gebruikersnaam ingediend leeg . Druk op enter om de router te laden.

Klik 2 op het tabblad "Status" en klik op de hyperlink " Wireless " dan . Noteer het MAC-adres en de adressen op de " Wireless " pagina kanaal . Als het netwerk is beveiligd . Klik op de hyperlink " Wireless Security " en noteer de wachtwoordzin . Zorg ervoor dat u WEP-beveiliging gebruikt , zoals de WAP54G geen andere beveiligingsmethodes ondersteunen .
3

Sluit de Linksys WAP54G in de belangrijkste router op het netwerk . Om dit te doen , sluit u een Ethernet- kabel in een van de LAN-poorten op de achterkant van het hoofd- router . Steek het andere uiteinde van de kabel in de WAN-poort op de achterkant van de WAP54G .
4

Start een webbrowser en toegang tot de WAP54G instellingen . Om dit te doen , voert u 192.168.1.245 in de adresbalk van de browser en druk op enter op het toetsenbord . Laat het gebruikersnaam veld leeg en type " admin " in het wachtwoordveld . Druk op ' Enter ' op het toetsenbord .
5

Klik op het tabblad "Status" en klik vervolgens op de hyperlink "Setup " . Verander het kanaal aan de eerder door u opgeschreven overeenkomen . Als het netwerk is beveiligd , schakelt u WEP- beveiliging en type in het wachtwoord die u eerder heeft opgeschreven .

Klik 6 op de hyperlink "AP Mode" en selecteer de optie "Wireless Repeater " . Voer het MAC- adres dat u eerder heeft opgeschreven . Klik op " Safe Settings " om de repeater te werken .
7

Verwijder de Ethernet-kabel van zowel de hoofd- router en de WAP54G . Plaats de router waar nodig zodat het signaal van de belangrijkste router kan herhalen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te testen en debuggen PHP …
·Hoe maak ik een nieuwe ASP.NET…
·Hoe te om Setup een XLink Kai 
·Hoe stel ik een MMS Van een la…
·Hoe te verbinden twee computer…
·Hoe te delen draadloos interne…
·Verbinding maken met uw Xbox G…
·Wat is een ISATAP Adapter ? 
·Hoe wilt zien op de Java-conso…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de URL van een Streaming film Get 
·Hoe een IP-adres op Command zoeken 
·Hoe maak je uitschakelen van een Belkin 
·Fujitsu Modemproblemen 
·Hoe je aan te melden bij Pix 501 
·Wat zijn de gevaren van een onbeveiligde…
·Hoe te Proxy prestaties Reverse 
·Hoe maak je verbinding Comcast Internet …
·Hoe het opzetten van een Linksys Thuis D…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com