Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een Verizon AirCard Gebruik
Een Verizon AirCard biedt internettoegang , zelfs wanneer Wi - Fi-hotspots en Ethernet- internetverbindingen zijn niet beschikbaar . Aircards aansluiten via USB of PC Card- sleuven op computers , uiteindelijk verbinding met het internet met behulp van de Verizon Wireless data netwerk, samen met de netwerken van de roaming- partners wanneer dat nodig is . Hoewel Verizon aircards bieden een snelle , bijna- breedband download snelheden , de top-tier Verizon AirCard gegevens plan biedt slechts 5 GB maandelijkse bandbreedte . In die zin moet je AirCard gebruik controleren om dure overmatig gebruik te vermijden. Instructies
1

Sluit de AirCard op uw computer . Met de computer is ingeschakeld , plaatst u de Verizon Wireless AirCard in het PC Card -slot of een beschikbare USB-poort op de computer , afhankelijk van het type interface die wordt gebruikt door uw AirCard . Kopen van 2

Installeer de Verizon Wireless AirCard software . In Windows , wacht op de inhoud van de AirCard te verschijnen in Windows Verkenner , selecteer " Install VZAccess Manager . " Op de Mac , selecteer " VZAccess Manager " om Verizon's AirCard connectivity software te installeren .
3

Activeer het toestel . Als uw Verizon AirCard niet eerder werd geactiveerd om de installatie van de VZAccess software , moet u de aanwijzingen op het scherm om het apparaat via de activatie website Verizon activeren .
4

Start de VZAccess software . ( Deze stap is noodzakelijk wanneer u de AirCard gebruiken . ) Standaard VZAccess start automatisch bij het ​​plaatsen van de kaart in een computer waarop de software is geïnstalleerd . In Windows , verschijnt het VZAccess pictogram op het bureaublad of in het menu 'Start' , afhankelijk van de gekozen instellingen tijdens de installatie . Op Macs , verschijnt het pictogram in " Macintosh HD " of in het Dock , afhankelijk van uw voorkeursinstellingen .
5

verbinding met het internet . Selecteer het Verizon Wireless -verbinding die u wilt gebruiken voor de verbinding . De meeste Verizon aircards ondersteunen NationalAccess en BroadbandAccess voor high - speed mobiele data . Klik op "Connect WWAN " om uw selectie te bevestigen en ga online met behulp van een Verizon AirCard .
6

Koppel de modem door het beëindigen van de WWAN- verbinding in VZAccess en het apparaat uit te trekken van de PC Card of USB-poort op uw computer . Als uw AirCard slaat ook gegevens , werpen zij met behulp van de " Hardware veilig verwijderen " icoontje in het systeemvak van Windows of met de rechtermuisknop te klikken " VZAccess Manager" op het Mac-bureaublad en te kiezen voor " Eject . "
< Br >

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe Web Page laadtijd Monitor 
·Hoe te om Uw Eigen Internet Se…
·Hoe te Traceroute in Windows 
·Hoe een TCP /IP Renew 
·Hoe kan ik Internet Download S…
·Hoe kan ik een IP- camera aans…
·Hoe te Lock Down Your Facebook…
·Hoe je Cat 5E Wire Cable 
·Hoe Set Up Web Conferencing Me…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Thin Client Strategie 
·Hoe maak je een WRT54G router Sluit Na e…
·Hoe Network Throughput Meet 
·Wat zijn de snelste snelle internetverbi…
·Hoe te verbinden Twee Phone Modems on On…
·Hoe om te achterhalen of u bent zaaien i…
·Hoe te Alerts Stuur naar Company PC moni…
·Hoe je Wake on LAN Met Ping 
·Hoe je Internet Ontvang via een iPad aan…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com