Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe worden de gegevens verdeeld in Data Protocol ?
De Open System Interconnection ( OSI ) -model dient als standaard voor communicatie via internet . Het definieert de methoden waarmee gegevens van een gebruiker reist door fysieke verbinding lijnen naar een andere gebruiker . Door het OSI proces , de data wordt " ingekapseld " met extra informatie om de overdracht te garanderen . Waarbij elke laag van inkapseling , de data wordt een bepaald type protocol data . Elke laag van de client software om de fysieke draad , heeft zijn eigen protocol data unit . Gegevens naar TCP Layer

De eerste paar lagen van het OSI-model , de " aanvraag" en " presentatie " lagen , huidige gegevens zoals bedoeld door het verzenden en ontvangen van client-software . Deze lagen ook geschikt voor de omzetting van gegevens van de netwerklaag de client software . Op deze laag wordt data simpelweg genaamd " data . " Encryptie , decryptie , vertaling, en de organisatie zich op deze niveaus .
Transport Layer

De transportlaag valt direct onder de presentatie , toepassing en sessie lagen in het OSI-model . Gegevens die door een gebruiker client applicatie ingekapseld met "TCP " of informatie " UDP " , afhankelijk van de soort overdracht protocol . Ingenieurs verwijzen naar gegevens op deze laag als gesegmenteerde , in dat de TCP- of UDP -segment voegt naar de gegevens naar het juiste protocol wordt gebruikt voor de overdracht te identificeren .
Network Layer

het OSI model verwijst naar de volgende laag omlaag als het "netwerk " laag . Deze laag maakt het Internetwork protocol bekend als IP om pakketgegevens . Gegevens op deze laag wordt een pakket, compleet met IP -adres informatie . Deze laag is verantwoordelijk voor het routeren van berichten van het ene netwerk naar het andere . Op dit punt in het OSI-model , de oorspronkelijke gegevens heeft IP-adres gegevens en TCP /UDP headers toegevoegd .
Data Link en Fysische Transport

De laatste twee lagen verwerken de feitelijke overdracht en de overdracht van gegevens. De oorspronkelijke gegevens , reeds met de TCP /UDP-header en IP-informatie , krijgt nu de Control (MAC ) -adres Media Access voor de hardware router gekoppeld aan een bepaald netwerk . De data bevat zijn eigen " checksum " voor data verificatie . Op dit punt, de data wordt een pakket dat wordt omgezet in binaire op de fysieke laag voor transmissie .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Inleiding bandbreedte 
·Hoe maak je een Cox netwerkver…
·Hoe het opzetten van DNS Met B…
·Hoe uw website verplaatsen naa…
·How to Get Rid van de Connecti…
·Hoe maak je Voeg een CNAME Met…
·Hoe kan ik een verbinding make…
·Hoe te gebruiken Telnet naar d…
·Wat is de betekenis van de pro…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding Zeven computers o…
·Hoe te Setup WPA2 Met een WHR - G54S 
·Hoe vind ik mijn Proxy Server adres ? 
·Hoe om te achterhalen wat mijn Ethernet …
·DIY Satellite Signal Booster 
·Hoe te ontwerpen netwerk op te bouwen 
·Wireless Router Network Security 
·Hoe te Ethernet kabels Splice 
·Hoe je je IP veranderen naar een specifi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com