Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Oververhitting in een Laptop & Monitor
Als het gaat om het houden van uw laptop en zijn beeldscherm gezonde , hitte is een van je ergste vijanden . Terwijl een laptop af te geven warmte is natuurlijk , kan laptops die warm aanvoelt zijn in diepe problemen . Een oververhitte laptop en de monitor kan leiden tot storingen . Een laptop te warm kan zelfs frituren belangrijkste hardware componenten , wat leidt tot aanzienlijke kosten . Er zijn een aantal manieren om de gaten je laptop en monitor temperatuurniveaus en enkele methoden om oververhitting te lossen als en wanneer het zich voordoet . Oorzaken van Oververhitting

Laptops
, en bij uitbreiding , hun monitors , kan oververhit raken voor een verscheidenheid van redenen . De premier reden dat laptops oververhit is vanwege de slechte luchtcirculatie en koeling in de computer zelf . Dit kan te wijten zijn aan stof verstopping van de inname van fans van uw laptop . Deze ventilatoren koelen de onderdelen binnen, als ze verstopt raken , die onderdelen oververhit raken . De uitlaat poort die lucht verdrijft van de fans kunnen ook verstopt raken en veroorzaken onderdelen oververhit raken. Laptops kunnen ook oververhit raken als ze niet op een harde , vlakke ondergrond worden geplaatst . Oneffen oppervlakken kunnen de luchtstroom en warmte van de machine verstoren .
Laptop Coolers

Een tool
u kunt gebruiken om uw machine afkoelen is een laptop koeler . Dit is een pad met een ingebouwde ventilator die ofwel blaast koele lucht op uw laptop of zuigt warme lucht uit te halen . De aanschaf van een laptop koeler aanzienlijk kan verminderen de temperatuur van uw laptop en de monitor , maar het krijgen van de verkeerde kan het probleem erger maken . De laptop zit op de top van de laptop koeler , dus als de ventilatoren aan de onderkant van de computer zijn zuigen in de lucht , moet u een koeler die koele lucht blaast op de laptop te krijgen . Omgekeerd, als de bodem ventilatieopeningen blazen lucht , zul je een koeler die lucht zuigt weg van de laptop nodig .
Vaststelling Intern Oververhitting

Laptop koelers kan bijdragen tot het verminderen van de globale temperatuur van uw computer , maar als uw machine heeft interne blokkades die bijdragen aan het probleem , dan moet je de computer te openen om deze problemen aan te pakken . Door deppen een kleine hoeveelheid alcohol op een wattenstaafje of watje , kunt u de ventilatoren reinigen in de machine . U kunt ook gebruik maken van een stofzuiger om zuigen vuil en stof , of blaas ze uit met een fles met samengeperste lucht . Zorg ervoor af te sluiten en de stekker van de laptop , verwijder de batterij en grond jezelf voordat het werken op uw laptop en monitor.
Software Solutions

Er zijn ook manieren om vast te stellen oververhitting problemen met uw laptop en de monitor door het downloaden van bepaalde software programma's . Elk programma dat je ventilatorsnelheid en CPU temperatuur bewaakt kunnen helpen waarschuwen u wanneer oververhitting ontstaat . Ook ventilatorsnelheid programma laat u regelen de werkelijke snelheid van de ventilatoren in de machine . U kunt de snelheid van ventilatoren wanneer uw snelheid van de ventilator en de CPU temperatuur monitoren geven aan dat de computer groeit te heet .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Roadrunner Nieuws Server Probl…
·Wat is IP -opslag ? 
·Hoe te berekenen Symbol Rate 
·Hoe je High - speed internet t…
·Waarom is mijn Instant Queue N…
·Oplossingen voor Search omleid…
·Hoe maak je een Smart Filter B…
·Hoe maak je een CAT5 Box Make 
·Hoe kan ik een IP- camera aans…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Toegang tot een Linksys Router Wachtwoor…
·Hoe maak je een verlies Packet Error Fix…
·Hoe kan ik mijn Bluetooth-locaties Herst…
·Hoe meer verkeer Wachttijd Volg zonder g…
·Hoe maak je een draadloze netwerkadapter…
·Hoe de gevoeligheid van een Wireless G -…
·Hoe maak je een Suddenlink kabelmodem ac…
·Hoe te VoIP gebruiken in World in Confli…
·Wat is het verschil tussen ADSL , SDSL e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com