Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Waarom is mijn Instant Queue Niet Updaten op Netflix ?
Verschillende situaties kunnen leiden tot uw Netflix instant Queue niet updaten , waarvan de meeste zijn binnen uw vermogen ligt om op te lossen . De Instant Queue functie maakt deel uit van Netflix streaming video dienst , die werd gelanceerd in 2007 en is ontworpen om u snel toegang tot de films en tv-programma's u het meest naar kijkt geven . In wezen is de Instant Queue fungeert als een 'favorieten' functie . Verbinding

De Netflix streaming video dienst is een internetverbinding vereist , die wordt bereikt door verschillende soorten apparaten , waaronder video game consoles en dvd-spelers , waardoor de inhoud wordt verzonden naar de tv . Deze apparaten meestal rekenen op een draadloze verbinding met een Wi - Fi-router voor toegang tot het web , waar streaming video's van het bedrijf zijn gevestigd . Als deze verbinding wordt verbroken , kunt u de functies van de dienst , inclusief het bijwerken van de Instant Queue , niet goed werken . Controleren om ervoor te zorgen dat de draden die leiden tot de apparaten veilig zijn zal helpen bepalen of dit het probleem waardoor de Instant wachtrij om niet te updaten .
Verkeer

Internet
verkeer kan ook leiden Instant Queue functie van Netflix om niet te werken . Wanneer de Netflix apparaat ervaart trage netwerkverbindingen , het duurt langer dan gebruikelijke hoeveelheid tijd om de toegang tot de dienst te krijgen . Zodra de verbinding is gemaakt , kunnen kenmerken van de dienst niet in hun geactualiseerde vorm , met inbegrip van de Instant Queue . Wat je ziet is van de vorige sessie 's Instant Queue . Aangezien het verkeer van uw internet provider sterft , moet de dienst inhoud van de wachtrij bij te werken . Deze situatie kan zich ook voordoen als bandbreedte te beperken uw internetverbinding overschreden is , die meestal het gevolg is van meerdere apparaten toegang tot het web op hetzelfde moment .
Vertraging

update uw Netflix instant Queue rechtstreeks via de tv -interface , van een desktop of laptop computer of mobiel apparaat , zoals een smartphone . Als u de wachtrij van een mobiel apparaat of personal computer bij te werken , kunt u een vertraging optreden voordat de bijgewerkte gegevens verschijnt op het TV -interface portal . Meestal zijn deze vertragingen zijn kort , maar , in situaties met verkeers-en bindweefsel problemen , kan langer duren . Toe foutjes met de Netflix website of tv- gebruikersinterface kan ook leiden tot de Instant Queue aan het bijwerken problemen ervaren .
Overwegingen

Soms , Netflix streaming video klanten verwaarlozing om alle ronden de stappen die nodig zijn om een film of tv-show toe te voegen aan Instant Queue functie van de dienst , wat kan leiden tot het geloof van de functie is niet goed bijgewerkt . Bijvoorbeeld , gewoon kijken naar een video selectie voegt automatisch de show aan het Onlangs bekeken wachtrij , maar niet automatisch toe te voegen aan de Instant Queue . Het selecteren van de " Voeg toe aan Instant Queue " optie in het hoofdmenu van het programma is de enige manier om inhoud toe te voegen aan de wachtrij via de tv interfacing methode .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Windows XP netwerkverbinding o…
·Zijn er verborgen websites ? 
·Hoe Facebook Mobile van je mob…
·Hoe te stoppen met Facebook Va…
·Hoe je twee Modems Werk in One…
·Hoe maak je een andere uitgaan…
·Wat zijn de gevaren van een st…
·Hoe maak je een Hosting Server…
·Definieer Web 1.0 
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
Hoe houd ik mijn draadloos Internet Brow…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Geheimschrijver Word 
·Hoe maak je een switch tussen een Cable …
·Woomera Protocol 
·How to Set Up 2Wire voor een Gateway 
·Wat is Avaya Aura ? 
·Hoe je het bereik te vergroten tot grati…
·Hoe je meerdere draadloze verbindingen o…
·Gemakkelijkste manier om SSH Into een Ma…
·Waarom gebruiken we een IP als we een da…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com