Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Zijn er verborgen websites ?
Er is een hele wereld op het internet die je niet kunt zien vanuit uw Google of Bing Web search . Verborgen websites in overvloed . Sommigen van hen worden gebruikt voor duistere doeleinden , maar velen van hen zijn verborgen om goede redenen . Of ze nu een interne website voor een bedrijf of gewoon een nieuwe website die wordt onder wraps wordt gehouden totdat het klaar is voor release, deze sites zijn nuttig en legitiem . Dode links en Nofollows
p Het is relatief eenvoudig om een verborgen website te maken . Je maakt gewoon een map op uw website die niet over alle links naar het en , om veilig te zijn , creëren een instructie voor de virtuele robots die zoekmachines gebruiken niet om links te volgen naar de map . Als iemand niet weet , of te raden , het webadres , zullen ze niet in staat zijn om de site te zien .
Prive Websites

U heeft waarschijnlijk gezien particuliere websites als een deel van uw dag - tot-dag surfen op het web . Als u bijvoorbeeld klikt op een abonnement site en hoeft het wachtwoord niet hebt , kun je niet krijgen inch Technisch gezien , is de site niet verborgen , maar de inhoud ervan is . Andere voorbeelden van particuliere websites zijn intranetten en extranetten . Sommigen moet u toegang tot een speciale virtual private network verbinding te krijgen , terwijl anderen zijn gewoon beschermd door een ongepubliceerde mailadres en wachtwoord eisen . Deze sites , die typisch zijn legitiem , worden soms aangeduid als de ' deep web '.
The Dark Web

Er is ook een wereld van servers en computers die zijn aangesloten op het internet , dat waarschijnlijk niet zou moeten zijn , en zoekmachines zoals Shodan ze vinden en maken ze meer verborgen . Een relatief onschuldig voorbeeld hiervan is een met internet verbonden camera die niet goed is ingesteld . Als u het wachtwoord niet op het internet security camera bekijken van je zwembad hebt gewijzigd , kunt u de enige die het kijken niet . Deze donkere hoek van het Web omvat ook controles voor verkeerslichten , kerncentrales en grootschalige wijnkoelers .
De Tor Network

Oorspronkelijk ontwikkeld door de Amerikaanse marine , het Tor project is een anoniem instrument voor het web . Gouvernementele organisaties gebruiken het om hun werknemers in onvriendelijke landen om het internet te gebruiken , net als bloggers die willen anonymous.Drug dealers , huurmoordenaars en wapenhandelaars doen , te blijven . Tor heeft zelfs een speciale domeinnaam voor verborgen locaties . Sites die eindigen op . Uien zijn onderdeel van Tor 's Hidden Web Services en zijn vooral prive.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te RJ45 connector Definiee…
·Wat zijn Virtual Servers ? 
·Hoe te downloaden Naruto vs Or…
·Hoe te SSL Certificaten toevoe…
·Hoe maak je een dynamisch IP T…
·Wat is EMF File Format ? 
·Hoe maak je een ADSL internet …
·Hoe te SSL configureren op Apa…
·RDP TCP protocollen 
  Related Articles
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
Verborgen SSID in een router van Belkin 
Hoe weet je welke de Onbekende apparaten…
Wat zijn WiFi- kaarten voor desktops ? 
Verbinding maken met een verborgen draad…
Wat zijn de gevaren van draadloos intern…
Waarom is er een Boingo Wireless Charge …
Is er een manier om uw hele huis draadlo…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Motorola USB Modem Getoo…
·Hoe je poorten openen op mijn router voo…
·Hoe maak je een website voor Teen meisje…
·Hoe een Ad Hoc netwerk met Windows 7 Sta…
·Waarom heb ik een router en een adapter …
·How to Get My PayPal Verified Code 
·Hoe maak je een draadloze netwerkadapter…
·Hoe kan ik een e-mail account beveiligen…
·Wat is een IAS -server ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com