Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat zijn Virtual Servers ?
Aan de informatie op het internet is gebaseerd op een reeks verzoeken --- wanneer u een website bezoekt , wordt uw computer in wezen te vernemen " alsjeblieft , laat me zien deze website . " Net als in een restaurant , een " server " is wat antwoordt dat verzoek , het terugbrengen van de juiste inhoud in het juiste formaat voor uw computer , of het nu een website , een foto , streaming video of de toestand van de andere spelers in een online video game . Wat is een Virtual Server

Een " server " gebruikt om een ​​fysieke computer betekenen : ? Een machine als je desktop PC thuis, maar meer robuust gebouwd en actief is speciale software ontwikkeld om het te laten behandelen inkomende verzoeken om gegevens. Zoals rekenkracht groeide , hoewel, het werd steeds inefficiënt om dit te doen omdat processorkracht , elektriciteit en ruimte waren allemaal verspild . Een " virtuele server " ( ook bekend als een ' virtual private server " of" VPS " ) bestaat als software binnen een fysieke server , en elke fysieke server kan veel verschillende virtuele servers draaien . Voor de buitenwereld , alles ziet er hetzelfde --- verzoeken in gaan en informatie naar buiten komt . Binnen, hoewel, de hardware van de fysieke server kan gebruikt worden op maximale efficiëntie , en de operator kan de meest waar voor hun geld krijgen .
Hoe een VPS werkt

Virtual
servers vallen in de algemene categorie " virtuele machines " --- software waarmee je emuleren een ander besturingssysteem op je computer ( als je een Mac eigenaar , de Parallels software waarmee je Windows draaien op hetzelfde moment als OS X is een voorbeeld van een consument - level virtuele machine ) . Op een machine met veel VPS gevallen , een mix van virtuele besturingssystemen ( afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de klant ) samenvallen, beheerd door iets bekend als een " hypervisor . " Een hypervisor is software die middelen en verzendt gegevens toewijst aan elke virtuele machine als haar eisen groeien en krimpen .
Voordelen van het gebruik van een VPS

server eigenaars , virtual private servers kunnen veel verschillende klanten tegelijk te worden geserveerd met dezelfde machine , het verlagen van kosten en het verhogen van de efficiëntie . Voor cliënten , een VPS maakt goedkope webhosting in een professionele omgeving --- een server bedrijf in staat om hogere kwaliteit hardware en back-up diensten veroorloven dat een cliënt geen toegang tot zouden hebben als ze hun eigen server renden zal zijn . Voor vele doeleinden , zoals het hosten van een persoonlijke website om foto's te delen met vrienden , een VPS is net zo krachtig en toegankelijk als een echte server . Je zou niet eens weten dat uw website werd geserveerd vanaf dezelfde computer als een dozijn anderen .
Geschiedenis van Virtual Servers

Software engineers
hebt gepartitioneerd krachtige computers te maken beter gebruik maken van de hardware sinds de jaren 1960 , maar dalende prijzen van componenten in de jaren 1980 en 1990 zag virtualisatie nemen van een achterbank om gewoon kopen meer computers . Vandaag, echter , het grote aantal servers dat nodig zou zijn , evenals de bezorgdheid over milieuvriendelijke computing, hebben geleid tot een heropleving van het gebruik van virtuele servers . De servers worden gebruikt voor alles van het hosten van websites tot het verstrekken van dedicated servers voor mensen op zoek om videospellen te spelen met hun vrienden .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een Linksys Router …
·Controle van de Wi - Fi- snelh…
·Betrouwbare Internetverbinding…
·Web - based PC Remote Access 
·Hoe het opzetten van een Micro…
·Hoe kan ik High Quality Avatar…
·Ik kan niet pingelen op Sony 
·Hoe het opzetten van een inbel…
·Hoe maak je Jack installeren i…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe eigen Avatars in vBulletin toevoegen…
·Wat moet de instellingen Be op een lapto…
·Hoe krijg ik mijn computer aan op een Wi…
·Hoe kan ik Hook Up mijn laptop aan mijn …
·Hoe maak je een FiOS Router wijzigen Van…
·Hoe kan ik een nieuwe modem installeren 
·Hoe je Bluetooth-instellingen controlere…
·VoIP Protocol Testen 
·Hoe mappen maken op een Domain Controlle…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com