Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Ik kan niet pingelen op Sony
To " pingen " betekent om een ​​commando te sturen vanaf een computer om te zien of een website of het apparaat bereikbaar . Afkomstig ping commando's door ze te typen in de DOS - prompt op de computer . Als je iets op een Sony computer niet kan pingen , controleert u de TCP /IP-instellingen in Windows . Ping
Command

Om een ​​ping-commando verzenden vanuit Windows 7 op een Sony- computer , klikt u op de knop Start , typ " cmd " in het zoekveld dat verschijnt en druk op ' Enter '. bij de prompt , type " ping ", een spatie en de hostnaam of het numerieke IP -adres van de doelgroep . Het commando moet correct worden getypt of de ping zal niet reageren . Voorbeelden zijn "ping www.mynetwork.com " of "ping 192.168.1.101 . " Na het indrukken van Enter , zal de doelgroep reageren binnen een paar seconden , indien beschikbaar . Als je " verzenden mislukt " fouten ontvangt , controleer uw TCP /IP-instellingen .
Ping uw Sony Computer

Om uw TCP /IP -verbindingen controleren , ping uw Sony computer . Typ het commando "ping localhost " en druk op Enter . Uw computer zal vier pakketten van informatie te sturen via zelf op een - seconde-interval om te zien of het goed is ingesteld . Elk pakket te keren binnen een milliseconde van te worden verzonden en het verslag zal laten zien als een van de pakketten werden verloren , samen met een samenvatting van de snelste , langzaamste en gemiddelde tijd van de rondreizen . Als het rapport mislukt , controleer uw TCP /IP-instellingen .
Controleer TCP /IP-instelling

Klik
op de Start knop en kies "Configuratiescherm " vanaf de rechterkant . Type " adapter " in de " Search Configuratiescherm" en klik op " Bekijk netwerkverbindingen " onder het "Network and Sharing Center " rubriek . Klik met de rechtermuisknop op het netwerk waarmee u verbinding maakt en klik vervolgens op "Eigenschappen . " In de lijst met optionele selectievakjes , zorgen voor de juiste TCP /IP-protocol versie wordt gecontroleerd . Op het moment van publicatie , de meeste netwerken gebruiken TCP/IPv4 . De andere dozen hebben geen invloed op uw vermogen om te pingen , zodat ze niet veranderen . Klik op ' Eigenschappen ' en vervolgens onder het tabblad " Algemeen " , klikt u op ' Automatisch een IP -adres " en " Automatisch een DNS -server adres ", klik vervolgens op OK .
Overige pings

Als uw computer passeert de localhost pingen , het zou moeten werken op de juiste wijze is aangesloten op een netwerk of het internet . Als uw Sony is in een netwerk , pingen verschillende netwerkapparaten van beschikbaarheid . U moet het IP-adres kennen . Sommige apparaten hebben firewall-instellingen , zodat alleen geautoriseerde gebruikers te pingen . Neem contact op met uw netwerkbeheerder . Als u gebruik maakt van een DSL-modem , kunt u het pingen als u het IP-adres kennen . Maar de meeste modems hebben lampjes om aan te geven of uw computer , de DSL-lijn en het internet goed zijn aangesloten . Zie uw modem instructies .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Definieer Web 1.0 
·Hoe te Websites blokkeren Met …
·Hoe maak je een Netgear 32 - b…
·Hoe maak je een WET200 een WRT…
·Hoe te Form Authentication ins…
·Hoe te Forward poort voor Garr…
·Hoe kan ik mijn e-mails te bea…
·Hoe maak je Voeg een Google zo…
·Wat is er nodig om Hook Up Str…
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
Hoe zet ik een draadloze router Into a G…
  Netwerken Articles
·How to Get Rid van het Microsoft Netwerk…
·Hoe je alle berichten te verwijderen uit…
·Hoe maak je een Home VPN Makkelijk Met W…
·Hoe het opzetten van Port Forwarding in …
·Hoe kan ik een externe modem resetten 
·Hoe ADSL routers werken? 
·Hoe het opzetten van een Microsoft VPN 
·Hoe krijg ik onbeperkt draadloos interne…
·Hoe maak ik een e-mailadres Blok in Exch…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com