Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe je alle berichten te verwijderen uit een Exchange Mailbox
Het verwijderen van alle e-mail van een Exchange-postbus wordt bereikt met behulp van een utility genaamd Exchange Mailbox Merge ( Exmerge ) . Deze tool , gratis te downloaden van de Microsoft website , kunt u uitpakken , verwijderen en opslaan van de gebruiker e-mail op een Exchange-server . Deze applicatie biedt een handige methode voor de beheerders om mailboxen met honderden of duizenden e-mailberichten te verwijderen . Instructies
1

Download het programma Exmerge van de website aangegeven in de sectie Resources . Sla het bestand op een locatie op uw harde schijf en pak het uit naar een map op de computer . Eenmaal klaar , dubbelklikt u op het uitvoerbare bestand om de Exmerge toepassing te starten . Kopen van 2

Selecteer "Exporteren of Importeren " op het scherm dat verschijnt . Deze optie verwijdert u e-mail van een Exchange-postbus en slaat het op een locatie op de harde schijf . Klik op de knop "Volgende " . Selecteer " Stap 1 : Uittreksel gegevens van een Exchange Server-postbus " op het volgende scherm en klik
3

Voer de naam van de Exchange -server en het poortnummer " Next . " . Geef de naam van de domeincontroller --- dit is de server die de Active Directory- lijst van gebruikers op het netwerk bevat . Klik op de ' Option ' knop om andere configuraties te geven .
4

Klik op het tabblad " Importeren Procedure " en selecteer " Archiefgegevensschrijver naar Store Target . " Hoewel de optie klinkt alsof het alleen redt e-mail naar het station , het daadwerkelijk verwijdert de e-mail van de beoogde gebruiker mailbox en dan slaat het op de schijf . Een waarschuwing dialoogvenster geeft aan dat u op het punt om e-mail te verwijderen . Klik op " OK " om te bevestigen .
5

Klik op het tabblad " Data " en selecteer " All . " Dit zal e-mail ophalen en verwijderen van alle data , in wezen verwijderen van alle e-mail op de Exchange-mailbox ( en) u zult al snel opgeven . Klik op de knop " OK " om de optie instellingen te bevestigen .
6

Selecteer de standaard "First Storage Group " optie op het volgende scherm en klik op de knop "Volgende " . Het volgende scherm vraagt ​​u om welke postbussen van gebruikers die u wilt verwijderen en archiveren selecteren . Selecteer een of meer gebruikers in de lijst . Klik op de knop "Volgende" .
7

Selecteer " Engels " en klik op de knop "Volgende " . Selecteer de locatie op de harde schijf waar u wilt Exmerge om de informatie op te slaan en klik op de knop "Volgende " . Klik op de " Next " knop op het volgende scherm , en het proces begint . Afhankelijk van het aantal mailboxen die u hebt geselecteerd , kan het proces enkele minuten duren . Eenmaal voltooid , wordt de e-mail opgeslagen op de harde schijf en verwijderd uit de Exchange-mailbox .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Forward haven met Weste…
·Wat is een printer Duty Cycle …
·Wat is een GX -adapter? 
·Wat is Stateful Protocol ? 
·Common Industrial Protocol 
·Schorsen voor een Network Tech…
·Hoe je programma's te installe…
·Over Satellite Imagery 
·De XDR -protocol 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is een Pop Server ? 
·Definitie van UPNP 
·Hoe om uw IP adres verbergen Wanneer Sur…
·Hoe maak je een Proxy Port Zoek 
·Wat is het verschil tussen een netwerk k…
·SSH en SCP configureren op een Cisco Rou…
·Hoe u een PC in een Media Server 
·Stap-voor - stap handleiding voor Afdruk…
·Hoe te Congestie in Algemeen Netwerken M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com