Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat is het verschil tussen een netwerk kabel en een Ethernet -kabel ?
Leveranciers Computer adverteren vaak " ethernetkabel " te koop . Maar wat is het Ethernet-kabel ? Ethernet is de naam van een reeks normen voor netwerken die specifiek met de fysieke elementen van een bedraad netwerk en hoe deze gegevens te verwerken . Ethernet -kabel is netwerkkabel . Ethernet Naming

De ethernetkabel geadverteerd in computerwinkels is , in feite , Unshielded Twisted Pair of UTP , kabel . Dit is het meest voorkomende type kabel wordt gebruikt in netwerken . Zoals bijna alle netwerken volgen Ethernet- normen voor bekabeling , heeft UTP uitgegroeid tot de meest nauw verbonden kabel voor Ethernet , en wordt daarom Ethernet-kabel genoemd . Door een soortgelijke steno , is de connector op een netwerkkabel vaak de Ethernet-aansluiting en de netwerk -aansluiting op een computer wordt meestal aangeduid met de Ethernet -aansluiting . De aanbevelingen Ethernet niet bellen een van deze onderdelen van de uitrusting van die namen .
Ethernet

Ethernet
werd gemaakt door Xerox in de jaren 1970 . Het is nu een open standaard wordt beheerd door het Institute of Electrical and Electronics Engineers . Een open standaard is er een die vrij is verspreid . Iedereen kan een kopie van een Ethernet- standaard te krijgen want het is niet een ontwerp voor een stuk van de apparatuur , maar een aanbeveling voor hoe die apparatuur moet worden geconfigureerd om verbinding te maken met soortgelijke apparatuur van andere fabrikanten .
< Br Aanmelden> 802.3

de Institute of Electrical and Electronics Engineers , of de IEEE , is een in New York gevestigde normen instelling die gespecialiseerd is in de normen voor netwerken - zowel bedraad en draadloos . De IEEE organiseert haar onderzoek in de afdelingen genoemd werkgroepen . Elke werkgroep is gespecialiseerd in het definiëren van standaarden voor een aspect van netwerken . Elke werkgroep wordt een code toegekend en aanbevelingen al dat de groep zijn gepubliceerd met die code , gevolgd door een brief aan elk document naam uniek te maken . De IEEE- werkgroep voor Ethernet heeft de code 802.3 . Elk product beweert naleving 802.3 kan worden geëtiketteerd "Ethernet . "
Ethernet kabels

UTP
is de bekendste Ethernet-kabel . Het type kabel wordt geproduceerd in verschillende kwaliteiten , met de meest voorkomende categorie voor netwerken genaamd Cat 5 . Van de Cat 5 categorie familie , de Cat 5E is de meest populaire keuze voor nieuwe kabel aankopen . Echter, niet alle Ethernet- netwerken maken gebruik van UTP , waaruit blijkt dat het geven van UTP de naam ' Ethernet-kabel " is een verkeerde benaming . Coaxiale kabel wordt eveneens uitgevoerd voor Ethernet -netwerken . High - specificatie , high - speed Ethernet-netwerken gebruiken glasvezel als fysiek medium .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe het opzetten van een Apple…
·Hoe maak je een telefoon van h…
·Hoe maak je verbinding PC Wind…
·Hoe maak je een XP Internet Co…
·Mijn Ethernetpoort 0 kon niet …
·Ethernet Vs . USB 
·Hoe maak je een Ethernet- hub …
·Hoe te Ethernet drivers te ins…
·Hoe uw lokale LAN Ethernet -ad…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te bekijken Firefox Input Geschieden…
·Hoe om te accepteren creditcards Offline…
·Hoe Hook Up een Ethernet Switch 
·Hoe je VNC gebruiken zonder een statisch…
·Wat is Samba Server Software ? 
·Hoe vind ik een NetZero vergeten? 
·Hoe. Bat File Verstuur naar alle gebruik…
·Hoe om bestanden online, zonder enige So…
·Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com