Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Ethernet Vs . USB
De meeste gewone pc- gebruikers hebben een nest van kabels achter hun computers . Je hebt je toetsenborden, muizen , printers , monitoren , routers , hubs en andere externe apparaten allemaal kronkelen hun draden rond . Zou je jezelf afvragen wat maakt een kabel van de ander verschilt . Bijvoorbeeld , neem een ​​kijkje op de een gaan van uw router om uw high - speed modem . Neem een ​​kijkje op de ene gaande van de achterkant van de printer op de computer . Wat maakt hen anders ? USB- overzicht

eerste is er die printer kabel, die waarschijnlijk is USB 2.0 . " USB " staat voor " Universal Serial Bus , " en de 2.0 versie gegevens verzendt op 480 megabits per seconde ( Mb /s ) of 60 megabytes per seconde ( MB /s ) . Dit is meestal overkill voor een printer , maar USB -poorten zijn goedkoop en overvloedig . USB 2.0- snelheden zijn veel meer geschikt voor iets als een externe DVD-brander of externe harde schijf . Echter , is het aankomende USB 3.0 ontwerp geschat op staat 3.2 Gb /s aan data -overdracht , of 400 MB /s .
Macht en connectoren

Het kan ook worden gebruikt om , dat is hoe een USB hub branden zenden . Een kleine lamp kan worden aangepast aan zijn kracht putten uit een USB -poort . Ook kan USB-aansluitingen worden gevormd zes verschillende manieren . Elke kabel heeft een " A " einde en een " B " end . Dan is er de standaard aansluiting , mini -aansluiting en micro- connector . De laatste twee zijn populair voor digitale camera's en andere draagbare apparaten . Ethernet maakt gebruik van slechts een RJ - 45 aansluiting , die is als een telefoonaansluiting maar groter .
Ethernet Basics

Ethernet
is een ander beest . Voor een, is het niet zendvermogen alleen gegevens . Als je een gigabit Ethernet-verbinding , bent u ook sneller dan USB 2.0 gaan . Gigabit Ethernet worden gegevens met snelheden tot 125 MB /s ( een byte = acht bits ) , waardoor het twee keer zo snel als USB 2.0 ' s theoretisch maximum maakt .
Ethernet Afstand

ook , een Ethernet-kabel kunt gaan over 100 yards zonder verslechtering van de kwaliteit van het signaal , terwijl een USB-kabel meestal kan niet meer dan tien meter . Dat is een van de redenen waarom Ethernet is de standaard voor het aansluiten stationaire computers in een huis of plaats van vestiging . Dat , en Ethernet-kabels zijn veel goedkoper per meter dan USB . Warehouse - stijl online winkels kunnen verkopen u 100 meter van de " Cat 5e " Ethernet-kabel voor minder dan $ 10 . U kunt echter wel een " extender kit " die verbindt twee verre USB-apparaten met een Ethernet-kabel te kopen .
Port beschikbaarheid

meeste moderne moederborden
hebben een gigabit Ethernet-controller ingebouwd U kunt kopen " 10 gigabit Ethernet" -kaarten , maar ze zijn over het algemeen alleen gebruikt in enterprise - level situaties . Hoe dan ook , gigabit Ethernet biedt hogere snelheden dan USB 2.0 , USB 3.0 is tot enige tijd uitgebracht in 2010 . Meestal zal een computer hebben een, misschien twee Ethernet-verbindingen , maar het zal 6-10 USB -poorten hebben - . Sommigen van hen op de monitor, het toetsenbord en de voorkant van de computer zaak
< br >

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe het opzetten van een Links…
·Verbinding maken met draadloos…
·De optimale MTU Size voor de E…
·CAT 4 Vs . CAT 5e Ethernet-kab…
·Definitie van een Ethernet Swi…
·Hoe maak je een Apple basissta…
·Hoe is Ethernet Beetje Tijd be…
·Hoe Hook Up een computer op ee…
·Waar Is de Ethernet Aansluitin…
  Related Articles
Hoe je draadloze USB-adapter configurere…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe te Connect Mijn USB-modem aan mijn L…
Hoe maak je een 3G- USB-modem gebruiken …
Kunt u gebruik maken van een USB- RCA Mo…
Hoe maak je een USB-modem aansluiten op …
Hoe maak je een TRENDnet USB externe ant…
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
  Netwerken Articles
·Physical Security Protocols 
·Hoe iemand snuiven op uw netwerk zoeken 
·Hoe Hook Up een draadloze router om Wind…
·Hoe kan ik Problemen met een Windows Hom…
·Hoe te Remote Wake-Up een computer 
·Hoe kan ik een Linksys WAP54G Upgrade 
·Hoe te Uitgangsvermogen Raise in een WiF…
·Hoe maak je een Reflector voor uw draadl…
·USB Jump Drive Levensverwachting 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com