Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Definitie van een Ethernet Switch
Bijna alle computernetwerken , of tussen twee of drie machines in huis of grote aantallen computers aan een universiteit of op kantoor , het gebruik van de populaire Ethernet- protocol voor de overdracht van gegevens . Een Ethernet-switch is een onmisbaar apparaat voor uw netwerk , zoals het vereenvoudigt de verbinding proces en zorgt ervoor dat uw computers verbinding kunnen maken met het internet op hetzelfde moment, zonder angst voor lage snelheden zal zijn . Functie

Een Ethernet switch
breekt een lokaal netwerk gebouwd op het Ethernet protocol in kleinere stukken aan de botsing van datapakketten worden verzonden tussen computers voorkomen en vele machines geven de mogelijkheid om hetzelfde Internet gebruiken verbinding . Ethernet-switches worden onderscheiden van de lagere-end netwerk -apparaten, zoals repeaters omdat ze werken op de Data Link laag van het Open Systems Interconnection Basic Reference Model in plaats van op de fysieke laag . Werkend bij de Data Link Layer geeft hen het extra voordeel van de mogelijkheid om gegevens in plaats van alleen over het verzenden van het blindelings bekijken en te manipuleren .
Eigenschappen

Wanneer gegevens worden doorgegeven via een Ethernet- switch , het ziet er op het Media Access control-adres schema van het datapakket en bepaalt waar het vandaan kwam en waar het nog moet gaan . Een Ethernet-switch bouwt een interne database van adressen die het al heeft gezien om de overdracht van gegevens sneller te maken . In het geval dat het vindt een bestemmingsadres dat het niet over eerder is gekomen , zal het de data
sturen naar alle aangesloten computers en wachten om te zien welke men accepteert het. voordelen

U kunt een tweede Ethernet- switch toe te voegen aan de eerste door het aanbrengen van een Ethernet-kabel tussen de twee . Door te blijven om extra switches met elkaar te verbinden , kunt u een groter netwerk tussen enorme aantallen computers en andere netwerkapparaten , zoals printers , copiers , of faxapparaten maken .
Soorten

het belangrijkste verschil tussen de verschillende fabrikanten en modellen van Ethernet-switches is de snelheid die ze in staat om gegevens over te brengen en verbinding te maken met internet . Het laagste einde Ethernet switch werkt op 10 megabits per seconde , terwijl de modellen zijn beschikbaar die werken op 100 megabit , 1 gigabit , en zelfs 10 gigabits per seconde voor uiterst snelle internetverbindingen .
Overwegingen

Installeer preventieve software zoals virusscanners , anti - spyware programma's en firewalls op alle computers die zullen worden aangesloten via een Ethernet- switch om ervoor te zorgen dat uw hele netwerk niet worden besmet met kwaadaardige software . Hoewel er geen technische limiet aan het aantal schakelaars die samen kunnen worden aangesloten , zal uw signaal begint af te breken als u meer dan 100 verschillende apparaten die zijn aangesloten op hetzelfde netwerk .

Previous: Next:
  Ethernet
·Definitie van de Ethernet & To…
·Wat is een Ethernet -controlle…
·Hoe kan ik een printer aan te …
·Hoe een Aspire 4315 Ethernet C…
·Wat is Ethernet Bridge ? 
·Hoe om te achterhalen wat mijn…
·Hoe maak je een LAN Crossover …
·Hoe de Ethernet Jack op een De…
·Hoe maak je een Ethernet- adap…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe Hook Twee 48 - Port Netwerk-switches…
·Hoe maak je een computer Trust Maak een …
·Wat is een IP- String Port ? 
·Wat is de UDP-poort gebruikt? 
·Schakel Monitoring Software 
·Hoe je Lost IP-adressen zoeken 
·Hoe te wijzigen van een netwerk groepsna…
·Hoe gemakkelijk zoeken IP- adres van uw …
·Away From Home : Bedien uw computer Anyw…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com