Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat is een Ethernet -controller gebruikt voor ?
Een Ethernet -controller is een computer verwerking apparaat dat wordt gebruikt om netwerk communicatie te behandelen . Ethernet-controllers zijn er in verschillende soorten en werken op verschillende snelheden, afhankelijk van de controllers gebruikt in het netwerk . Ethernet-controllers zijn uitgegroeid tot een standaard stukje hardware die vaak een lagere snelheid variant direct geïntegreerd in het moederbord . Geschiedenis

Doorheen de geschiedenis van de computer -technologie , de mogelijkheid om twee of meer computers te communiceren tussen zichzelf is geweest van monumentale betekenis . Hoewel er en veel verschillende soorten netwerkprotocollen zijn geweest , Ethernet werd de standaard in het midden van de jaren 1990 en is op vrijwel elke computer vervaardigd vandaag geïnstalleerd .
Soorten

Ethernet -controllers onderscheiden zich door hun type verbinding gebruikt als interface met het systeem en hun operationele snelheden . Connective protocollen omvatten moederbord geïntegreerde , ISA , PCI en PCIe . De operationele snelheden haalbaar bereik tussen twee megabytes ( Mb ) en enkele honderden gigabytes . De meest voorkomende bureaublad snelheden zijn 10 , 100 en 1000 Mbs .
Belang

Hoewel vaak over het hoofd gezien , de Ethernet-controller biedt een gemeenschappelijk en zeer betrouwbare hardware resource waarmee iedereen gemakkelijk kan instellen en gebruiken van een netwerkomgeving . De Ethernet-protocol is het netwerk backbone voor belangrijke netwerken zoals bedrijfsnetwerken , sommige draadloze mobiele telefoon communicatie en zelfs het internet . Ethernet-controllers hebben letterlijk uitgegroeid tot de netwerken ruggengraat van de 21e eeuw .
Eigenschappen

Ethernet-controllers
behandelen elk aspect van van netwerkcommunicatie en heb een steile leercurve om niet vereist benutten. Ethernet-controllers handvat initiëren , te weigeren en onderhouden van een netwerkverbinding . Ze behandelen ook bandbreedte matching voor ongelijksoortige overdrachtssnelheden en foutcorrectie voor data overgedragen . Verder Ethernet-controllers zijn plug and play compatibel , wat betekent dat als u de stekker van een netwerkkabel in de adapter , zal het besturingssysteem initialiseren met de Ethernet-controller en auto - configuratie van uw netwerk configuratie .
Waarschuwing < br >

Hoewel Ethernet-controllers behandelen elk aspect van het starten en stoppen van een netwerkverbinding en het gebruik , het maakt niet netwerkbeveiliging controleren . Ethernet-controllers moet altijd worden gekoppeld aan een gedegen en goed doordacht beveiligingsontwerp om ongewenste toegang tot het netwerk en data diefstal of vernieling te voorkomen . Tools zoals firewalls , routers en IP filters moeten worden gebruikt om deze netwerkinbraken voorkomen .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe te Ethernet Loopback Cable…
·Hoe maak je een Ethernet MAC-a…
·De aard van de Ethernet-connec…
·Hoe weet ik of mijn computer e…
·Hoe maak je een Ethernet Adapt…
·Ethernet Hub Vs . Router 
·Problemen met een Windows XP- …
·Hoe kan ik Run Veel computers …
·Wat zijn de voordelen van Ethe…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Informatie over Computer Networking 
·Hoe te Tomato firmware gebruiken 
·Hoe te PCMCIA Modem Cards Install 
·Computer Network Solutions 
·Hoe te installeren Yahoo VoIP op mobiele…
·Hoe je Clear Out de NETGEAR N300 Router …
·Hoe je Linksys oplossen door Cisco 
·Wat zijn de verschillende vormen van cry…
·Is Hosted VoIP Recht voor mijn bedrijf? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com