Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat is Ethernet Bridge ?
Een Ethernet -netwerk brug is een apparaat dat twee verschillende lokale netwerken met elkaar verbindt . Beide netwerken moet verbinden met hetzelfde Ethernet-protocol . Bruggen kunnen ook worden gebruikt om externe computers aan een LAN . Vele bruggen kunnen meerdere computers of andere apparaten aansluiten met of zonder kabels . Soorten

Er zijn twee veelvoorkomende typen van Ethernet bruggen . Een daarvan is de wi - fi brug, die wordt gebruikt om een ​​computer verbinden met een netwerk zonder kabels en zonder een netwerkadapter . Een ander type is de Powerline Ethernet- brug, die het elektrische systeem van een gebouw gebruikt om externe computers te verbinden .
Functie

Bruggen
Gebruik de Data Layer ( Layer 2 ) van de Open Systems Interconnection ( OSI ) referentiemodel te vinden computers in een netwerk . Ze vinden apparaten met behulp van Media Access Control ( MAC ) adressen , welke hardware -adressen zijn . Ze kunnen echter niet Internet Protocol ( IP ) -adressen vinden als het netwerk routers kan. Netwerk routers werken op niveau 3 van het OSI-model , of de netwerklaag .
Eigenschappen

Er zijn veel apparaten die fungeren zowel als een brug en als een router . Deze worden soms aangeduid als " brouters . " Bruggen kunnen ook functioneren als access points . Wi - fi bruggen worden meestal gebruikt om draadloze apparaten aansluiten op een bedraad Ethernet-netwerk . Ze komen in Wireless B , G en N normen , net als draadloze routers en access points . De Powerline Ethernet- brug wordt aangesloten op een elektrisch stopcontact . Het blijkt de elektrische bedrading in uw huis of kantoor in de netwerkkabel .
Voordelen

draadloze bridges
zijn meestal goedkoper en gemakkelijker te installeren dan routers . Echter, als de computer waarmee u verbinding probeert te maken is niet te ver weg van het netwerk router , kan een access point of bridge en toegangspunt combinatie beter . De draadloze brug en powerline brug zowel ondervangen van de noodzaak van rijgen Ethernet-kabel door muren of een zolder . Beiden vereenvoudigen netwerk installatie aanzienlijk . U kunt een Ethernet- brug gebruiken om een IP- telefoon of set-top box aansluiten op uw netwerk . U kunt de wi-fi bridge ook gebruiken om uw Ethernet- scanner , printer of digitale camera op uw draadloze netwerk .
Overwegingen

Routers
kunnen IP-adressen gebruiken om te bepalen waar de gegevens moet gaan . Bridges , anderzijds , gebruiken MAC hardware adressen om gegevens te verzenden . Zo routers zijn efficiënter en intelligenter dan bruggen . Routers bieden ook andere functies bruggen hebben meestal geen , zoals ingebouwde firewalls , netwerk opslag koppelingen , internettoegang beperkingen en MAC adres filtering . Gebruik altijd een router en access points waar mogelijk aan uw lokale netwerk op te bouwen .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·De IEEE-standaard voor Etherne…
·Hoe maak je een Ethernet Reset…
·Wat is een Ethernet Switch Upl…
·Uitleg van een Ethernet Switch…
·Gebruikt voor een Ethernet Bri…
·Hoe maak je een seriële poort…
·Vast Broadband Gateway Vs . Et…
·Hoe om te controleren Ethernet…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een breedbandmodem Bestel 
·Hoe een Access Point op een Belkin Wirel…
·Ik kan geen verbinding Dankzij Norton 
·MTU Size voor Netgear 
·Kan VoIP worden gebruikt met Satellite I…
·Hoe je Hide My IP in de VS 
·Hoe je niet delen Pagina's in Facebook 
·Hoe maak je een werkbalk artikel verwijd…
·Hoe naar Gateway Profile Installeer 5 Et…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com