Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe je Hide My IP in de VS
Een computer aangesloten op het internet is traceerbaar door zijn IP of Internet Protocol , adres . Uw openbare IP -adres wordt doorgegeven en vastgelegd in logbestanden van de server computers van de websites onderhouden die u bezoekt en de toegang logs die tot deze computers achter een spoor van uw Internet activiteit . Waar u zich ook bevinden , kunt u uw IP- adres te verbergen om uw internet privacy met behulp van een anonieme proxy -server of een server computer die communiceert met andere websites op uw rekening te houden . Instructies
1

Open uw internet browser en download een programma of software die u toelaat om te sluiten en te gebruiken van de diensten van een proxyserver om je IP adres te verbergen . Websites zoals uw IP adres verbergen , Hide My IP en Free Hide IP ( zie bronnen ) zijn een aantal van de websites die dit soort diensten aanbieden . Kopen van 2

Open de website en klik op de download knop om het downloaden te starten . Volg aanwijzingen op het scherm die u zal begeleiden bij het installeren van de software.
3

Klik op het pictogram van het programma op het bureaublad geplaatst of ga naar het menu Start om de naam van het programma te zoeken zodra de installatie voltooit . Sommige proxy IP -server programma's zijn gratis , maar de meeste programma's zijn beschikbaar bij wijze van proef met een vergoeding als u besluit te blijven maken van de software.
4

Bekijk de programma-interface en vertrouwd te raken met de mogelijkheden . Kies het land en de webserver die u wilt presenteren als uw proxy IP -adres als er een lijst gepresenteerd op de programma-interface . Een proxyserver programma's presenteren een lijst waaruit u een proxy IP- adres te kiezen , terwijl anderen een proxy IP-adres automatisch toewijzen u .
5

Klik op " Hide My IP " of "Connect" knop om te beginnen doorschakelen al uw webverkeer naar de website van de proxy -server IP 's en start met het gebruik van de proxy- IP -adres als uw eigen . Klik op de " Toon mijn echte IP " of " Disconnect " om te stoppen met het gebruik van de proxy- IP-adres en gebruik maken van je echte IP -adres .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe maak je Pop Ups Met Norton…
·Public Key Authenticatie Tutor…
·Hoe de NTLM Authentication Tes…
·Hoe kan ik het Admin wachtwoor…
·Hoe maak je een netto Worm Det…
·Hoe kunnen mensen zien je best…
·Hoe Set Up TightVNC op OpenSSH…
·Hoe te beveiligen Linksys Inte…
·Hoe te configureren van een dr…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·IP Scan Tools 
·Hoe te streamen in Oracle 
·Hoe te Radius Authentication Test 
·Hoe kan ik Hook Up Wireless LAN ? 
·Hoe te verbinden Twee Ethernet Cords Sam…
·Hoe te beginnen een webpagina From Scrat…
·Hoe te downloaden EXE van een Proxy Serv…
·Vijf methoden van Wireless Communication…
·Hoe je VoIP Leg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com