Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Vijf methoden van Wireless Communications
Een assortiment van methoden , zoals videoconferencing en e-mailen , met behulp van een verscheidenheid van apparaten , zoals computers en mobiele telefoons , mensen in staat om draadloos te communiceren . Welke methode het beste is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en de technologie die beschikbaar is voor u . Of je bent tech savvy of tech - ontbreekt , draadloos communiceren is eenvoudig te doen op het moment van publicatie . Videoconferencing

Videoconferencing
is een gemeenschappelijke methode voor het draadloos communiceren en gaat met behulp van een computer of mobiel apparaat , zoals een smartphone of tablet computer . Videoconferencing via een laptop of desktop computer vereist een breedband internetverbinding , een webcam en een software- applicatie ontworpen om de service te bieden . Veel computers , op het moment van publicatie , worden geleverd met een ingebouwde webcam . Veel mobiele telefoons worden geleverd met een ingebouwde , front-facing camera's die gebruikers videoconferencing mogelijkheden geven . Terwijl u een laptop of desktop te videoconferentie kan gebruiken via een bekabelde verbinding , Wi - Fi draadloze technologie , die is ingebouwd in de meeste computers , kunt u deze methode van draadloze communicatie uit te voeren zonder een draad .
< Br > E-mail
p E-mail
is een communicatie- aspect van Internet- connectiviteit die , op het moment van publicatie , wordt vaak draadloos gedaan, vooral met mobiele apparaten . Mobiele telefoons verbinding met de 2G-en 3G- netwerken met behulp van verschillende technologieën die de draadloze overdracht van gegevens , zoals e tegemoet . Of u nu met behulp van een mobiel apparaat of een desktop computer , is de kans groot dat de e-mail je gewoon gestuurd werd dus draadloos gedaan . Smartphones vaak zijn uitgerust met een push e-mail applicatie die binnenkomende e-mail levert rechtstreeks aan de telefoon en vereist niet dat u in te loggen en handmatig controleren op nieuwe berichten .
Messaging
< br

Messaging op een mobiele telefoon > is een andere veel gebruikte methode voor het draadloos communiceren . Op het moment van publicatie , de meeste mobiele telefoons ondersteunen tekst , beeld , video en voice berichten, die worden verzonden over 2G de draadloze provider en 3G-netwerken . Deze types van berichten kan worden opgeslagen op de mobiele telefoon of naar een e-mailadres waar ze kunnen worden opgeslagen of gearchiveerd .
Phones

Verschillende soorten telefoons
, waaronder draadloze en mobiele , bieden draadloze spraakcommunicatie . Mobiele telefoons , bijvoorbeeld , breken voice data in kleine pakketjes van gegevens en stuur ze de 2G of 3G draadloze netwerken . Draadloze telefoons , vaak gebruikt in woningen en bedrijven , zodat u draadloos communiceren op een vooraf toegewezen radiofrequentie die compatibel is met de ontvanger van de telefoon , die spraak-signalen over een korte afstand uitzendt .
Two - Way Radio

Twee-weg radio's , ook wel bekend als walkie talkies , gebruiken radiofrequenties voor korte afstand en lange afstand draadloze communicatie . Korte afstand twee - weg radio's gebruiken Family Radio Service -technologie om te communiceren op een afstand van maximaal twee mijlen , terwijl de lange -afstands radio's gebruiken General Mobile Radio Service -technologie om te communiceren met een bereik van maximaal vijf mijlen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je Toshiba Bluetooth-stack…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe te Computers waarnemen op …
·Uitleggen hoe Apple Airplay Wo…
·Wireless Networking Adapter Pr…
·Hoe te delen Sprint Wireless v…
·Hoe verander ik de draadloze m…
·Draadloze LAN -beveiligingsbel…
·Hoe te Turn on Wireless handma…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Ethernet Vs . USB FAQ 
·Hoe vindt u Computer Router Information 
·Hoe te Catch Bardi Grubs 
·Hoe om Factory Reset een Belkin F5D7230 …
·Hoe het opzetten van een draadloos Peer …
·Hoe te Log in om Pinnacle 
·Squid Proxy Log Analyse 
·Hoe maak je een Google Translator Beat -…
·De DWL - G820 D - Link maakt geen verbin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com