Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Ethernet Vs . USB FAQ
Zoals breedband internet service dekking blijft toenemen , zijn computergebruikers geconfronteerd met de mogelijkheid van het aansluiten van hun kabelmodems met behulp van een USB-poort of de Ethernet- connector . Zij mogen echter niet weten welke optie het beste is . Beide zijn gemakkelijk te gebruiken en kan betrouwbare verbindingen te bieden, maar Ethernet is een communicatiestandaard ontworpen om een ​​meer bevredigende internet ervaring te bieden . Is Ethernet en USB op alle computers beschikbaar ?

Meeste huidige , vooraf geconfigureerde computers
hebben een Ethernet-kaart en meerdere USB aansluitingen al geïnstalleerd . Echter, omdat breedband internet service is nog niet overal beschikbaar , is het mogelijk uw computer kan een Ethernet-kaart niet hebben , vooral als het een oudere computer . USB is een gemeenschappelijk kenmerk sinds 1996 .
Wat is het bereik ?

Ethernetkabels
zijn meestal langer , als ze consistente , hoogwaardige data -overdracht kan zorgen voor meer dan een grotere afstand . Ethernet -kabels kunnen tot 328 voet ( 100 meter) lang zonder data -overdracht problemen , waardoor ze overal uit te breiden in de meeste huizen en kleine kantoren .

USB-kabels
zijn beperkt tot ongeveer 16 voet ( 5 meter ) . Een langere kabel zou resulteren in een verminderde kwaliteit van de gegevens , waardoor communicatieproblemen .
Wat is de kostprijs ?

Er is geen voordeel voor beide type , aangezien beide kabels kosten ongeveer hetzelfde . Echter, als uw computer niet een Ethernet-verbinding hebt , kaarten zijn goedkoop ( ongeveer $ 20 tot $ 30) en eenvoudig te installeren .
Zijn drivers Nodig?

Als je hebben een Ethernet-kaart is geïnstalleerd , zal het netwerk drivers ook geïnstalleerd worden . Als u een Ethernet-kaart te installeren , de computer spoort de kaart automatisch en lanceert een hardware- configuratiewizard te helpen bij het instellen van de kaart en het installeren van stuurprogramma's . Wanneer de wizard is voltooid , kunt

USB
zijn klaar om de Ethernet-verbinding gebruiken . Ook eisen dat chauffeurs te werken , en zal al zijn geïnstalleerd voor uw USB-aansluitingen . Echter , moet je een tweede driver voor het apparaat aangesloten op de connector . Huidige besturingssystemen ( Windows XP , Vista , enz. ) installeren van deze driver automatisch wanneer het apparaat is aangesloten .
Hoe werkt het Speed ​​vergelijken ?

Ethernet-verbindingen overdracht databank van 10 megabits per seconde ( Mbps ) tot 1000 Mbps . Echter , 100 Mbps is de meest voorkomende overdrachtssnelheid . USB 1.0 aansluitingen overdracht van gegevens bij 12 Mbps , en USB 2.0 worden gegevens tot 480 Mbps .

Maar omdat de typische overdrachtsnelheid voor breedband service varieert van 3 Mbps tot 5 Mbps , USB of Ethernet zou moeten werken met ongeveer dezelfde resultaten .
Hoe werkt de betrouwbaarheid vergelijken ?

USB -poorten
moeten hun totale bandbreedte te delen voor alle apparaten aangesloten op de computer --- dit kan oplopen als u meerdere USB -apparaten . Ethernet-verbindingen zijn gewijd aan het netwerk /internet data -overdracht . USB data overdracht zijn ook harder op de processor van de computer . Ethernet data-overdracht veroorzaken weinig spanning op de processor . Deze twee factoren kunnen leiden tot trage overdrachtsnelheid voor USB -aansluitingen .
Wat zijn de hardwarevereisten ?

Meeste huidige computers
zijn uitgerust met meerdere USB-poorten . Echter , kunnen veel apparaten USB gebruiken : toetsenborden, muizen , printers, scanners , externe harde schijven en digitale camera's , eenvoudig toegang tot alle beschikbare poorten en er geen ruimte voor een modem . Ethernet heeft geen andere functie dan het netwerk /internetverbindingen . Het is een beter idee om de Ethernet -aansluiting te gebruiken , waardoor een USB -poort vrij voor een ander apparaat .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een seriële signa…
·Hoe maak je inschakelen van ee…
·Hoe je twee PS3's samen Haak M…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Ethernet Hub Vs . Switches voo…
·Waar vind ik de ethernet drive…
·Hoe kan ik dan of ik een Ether…
·Wat is een Ethernet Switch Upl…
·Hoe maak je een Ethernet -swit…
  Related Articles
Hoe je draadloze USB-adapter configurere…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Hoe te Connect Mijn USB-modem aan mijn L…
Hoe maak je een 3G- USB-modem gebruiken …
Kunt u gebruik maken van een USB- RCA Mo…
Hoe maak je een USB-modem aansluiten op …
Hoe maak je een TRENDnet USB externe ant…
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
  Netwerken Articles
·Hoe Hook Up een 5 Port Netwerk Hub 
·SNMP- tools voor Windows 
·Hoe je aanmelden op een UltraVNC Remote …
·Het effectieve bereik van Bluetooth 
·Definitie van Transmission Control Proto…
·VPN toont aan dat deze computer kan geen…
·Hoe maak je een kabel signaaloverdracht …
·Wat is 3G- breedband verbinding ? 
·Hoe maak je een Westell 2200 DSL Modem S…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com