Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe Hook Up een 5 Port Netwerk Hub
Een netwerk-hub is een self - contained miniatuur netwerk . Wordt aangesloten op een naafinrichting fysiek verbinden met alle andere apparaten die aangesloten hub. Een vijf - poorts netwerk hub installeren is simpel : Technologie gebruikers op alle niveaus in staat om het te doen binnen enkele seconden van het verwerven van de materials.In de Verenigde Staten zal zijn , al deze materialen zijn beschikbaar in een breed scala van retail locaties , zoals Best kopen , Radio Shack , Target , Wal - mart en zelfs sommige apotheken . Een hub is een zeer eenvoudige netwerkapparaat . Het is mogelijk dat u een echte hub moeilijk te vinden kunnen vinden omdat de prijzen van hun capabeler neven ( switches) drastisch gedurende het eerste decennium van 2000 zijn gedaald . Maar voor de meeste toepassingen , zal een netwerk switch heel goed vervangen . Deze instructies zullen zo goed werken voor schakelaars als ze werken voor hubs . Wat je nodig hebt
Ethernet -kabels ( UTP , RJ - 45 ) op Twitter Toon Meer Aanwijzingen
Aansluiten van een Ethernet- hub
1

Begrijp dat een netwerk -hub vereist een externe voedingsbron , maar niet gebruikt veel energie . Als je kijkt naar uw netwerk-hub te plaatsen en het vaststellen van uw netwerk , denken over hoe je eis van de hub voor een voedingsbron zal ontmoeten . Het is het meest gebruikelijk voor een hub om een regulator of een transformator die de ingangsspanning van een gewone huis stopcontact reduceert tot de nominale spanning die door de elektronica van de hub hebben . Als u verbinding deze hub op een stekkerdoos of een soort van UPS , wilt u misschien op zoek naar een hub waarvan de transformator is niet daadwerkelijk in de wand gebouwd - zoals die kunnen interfereren met de andere verkooppunten beschikbaar in een bureau - model UPS of gewone stekkerdoos . kopen van 2

Zodra er spanning op de hub , sluit u de netwerkapparaten . Het is mogelijk om bijna elk apparaat dat een ethernet interface heeft aansluiten , dus je zou kunnen verbinden X - Box game-systemen , een printer /fax , een desktop computer , uw internetverbinding en een tv-toestel . In theorie zou alles wat via de hub wordt aangesloten op al het andere te communiceren zonder dat u de hub te configureren op geen enkele manier . Hoewel ze kunnen allemaal praten , is het mogelijk dat de printer niet iets te zeggen tegen het tv-toestel zal hebben .
3

Stel uw kabels . Ethernet kabels van verschillende types , maar de meest voorkomende cabls zijn die doorgaans gebruikt voor hubs . Het juiste type ( ook de meest voorkomende vorm ) van de Ethernet-kabel is de Unshielded Twisted Pair ( UTP ) met RJ - 45 connectors . Een RJ- 45 -connector ziet eruit als een extra breed telefoon connector . Ethernet- kabels maken geen onderscheid tussen de ene kant en de andere . Beide uiteinden gaat in ofwel de hub of het netwerkapparaat .

Plan 4 uw bekabeling . Ethernet werkt niet goed over grote afstanden , dus als je meer dan 100 meter tussen uw computer en uw apparaat hub , moet u een andere hub kopen om ergens te plaatsen tussen de twee . Dit is ook de reden waarom je niet winkels verkopen ethernet kabels die meer dan 100 meter lang zal vinden . Hoewel ze zijn meer vergevingsgezind dan glasvezeltechnologie en flexibeler dan coax-kabel , zijn er grenzen aan het misbruik van uw kabels kunnen nemen . Vermijd plooien hen , en doe niet nieten ze op hun plek . Als je ze moet beveiligen om wat voor reden , gebruik maken van dezelfde soort beperkingen van een coaxkabel .
5

Plug alles inch Ethernet is low - voltage , dus er is geen gevaar in het omgaan met die kabels . Als u een kabel in zowel de hub en een apparaat aan te sluiten , als het apparaat is ingeschakeld , krijgt u een constant groen licht op die poort te zien . Dit lampje geeft aan " continuïteit. " Het betekent dat de fysieke verbinding tussen het apparaat en de hub werkt . Als er geen groen licht , betekent dat ofwel de kabel defect is of het apparaat is niet eens probeert om zijn ethernet-verbinding te gebruiken . Probeer het uitschakelen van het apparaat , wacht een moment en dan weer aan te zetten weer .

U kunt ook een knipperend groen lampje op de hub . Hoewel het afhankelijk van het model , een knipperend groen lampje geeft doorgaans informatie stromen van en naar de hub .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je computers verbinding ma…
·Soorten Computer Protocollen 
·Hoe maak je een computer confi…
·Hoe maak je een CAT6 Cable Ins…
·Hoe vind ik een NIC Card 's Ma…
·Hoe maak je een MAC- adres in …
·Hoe Set Up VLAN op SRW2016 
·Hoe het opzetten van een D - L…
·Hoe maak je een externe comput…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een ThinkPad Celeron M 1.4 d…
·Hoe je twee computers synchroniseren op …
·Wat is het belang van een Proxy Server ?…
·Hoe maak je een breedband Password zoeke…
·Hoe een Wireless Modem Works 
·Hoe maak je een brug verbinding met een …
·Hoe de Password Reset op een NetGear rou…
·Hoe te verbinden via SSL Only 
·Verbinding maken met uw Xbox Gamertag On…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com