Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Ethernet Hub Vs . Switches voor LAN- Parties
Playing computer games over het internet wordt steeds populairder . Veel sites bestaan ​​om gamers in contact met elkaar gebracht , zodat zij spelen tegen vrienden of vreemden , en organiseren ranglijsten . Echter , ongeacht hoe snel een internetverbinding is , lokale netwerken kan altijd beter responstijden bieden . LAN-party zijn bijeenkomsten van computer game liefhebbers , en de deelnemers verwachten snelle netwerken . Hubs en switches zijn twee opties voor het aansluiten van deze netwerken met elkaar . LAN- Parties

Hobby
zijn een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten , maar op internet gebaseerde contact , hoewel aanvankelijk spannend , kunnen worden isoleren in plaats van socialiseren . LAN-party staat stellen de liefhebbers van online gaming , maar wil face-to - face contact om elkaar te ontmoeten en toonhoogte strijd in de nabijheid . Dit zijn sociale evenementen waar gamers gaan naar een locatie om te spelen tegen elkaar via een lokaal netwerk in plaats van een verblijf in hun eigen huis .
LAN Snelheden

LANs
bereiken verschillende data doorvoer snelheden, afhankelijk van het type kabel dat computers met elkaar verbindt , en de capaciteit van hun netwerk hardware. De meeste LAN's volgen de Ethernet- specificaties , en de snelheid van het netwerk is afhankelijk van welke versie van aanbevelingen Ethernet 's het netwerk eigenaars geïmplementeerd . De minimale snelheid van momenteel geïmplementeerd netwerken is 100 megabits per seconde . Dit is ' Fast Ethernet ' genoemd. De definitie van dit type netwerk werd in 1995 gepubliceerd . Als LAN partijen vereisen hoge snelheden , is het waarschijnlijk dat de organisatoren zou kiezen voor een Gigabit Ethernet-systeem . Snelheden van deze netwerken variëren van een gigabit , dat is een miljard bits per seconde , tot 40 gigabits .
Hubs en switches

Een netwerk is zo vertragen als zijn langzaamste element en dus de verbindende hardware van de LAN-party netwerk moet veel capaciteit hebben . Hubs zijn de meest fundamentele stuk van netwerk-hardware die nodig is om computers met elkaar te verbinden . Een kabel van elke computer hecht aan een stopcontact , een " poort " op de naaf . Elk bericht komt binnen op een van de poorten van de hub wordt herhaald uit op alle andere kabels aangesloten. De computer aan de andere kant van deze kabels moeten detecteren of de boodschap is bedoeld voor. Schakelaars zijn vergelijkbaar, behalve dat ze alleen het inkomende bericht te herhalen uit op de haven het is geassocieerd met het adres in het bericht . De schakelaar markeert elk van de havens met het adres van de computer aangesloten op het andere uiteinde van elke kabel .
Speed ​​

Switches
zijn voorkeur voor LAN-party's . Dit komt omdat hubs amplificeren van de hoeveelheid verkeer op een netwerk met een factor gelijk aan het aantal computers aangesloten worden . Meer verkeer leidt tot congestie en vertraagt ​​het netwerk . LAN partijen moeten snel netwerken en , ongeacht hun capaciteit , schakelt altijd lager verkeer, omdat ze produceren slechts een uitgaand signaal .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Hoe de Ethernet Adapter Set dr…
·Hoe te Ethernet gebruiken met …
·Hoe maak je een Ethernet- verb…
·10 Gigabit Ethernet -bekabelin…
·Hoe maak je een Ethernet -kabe…
·Ethernet naar Serial Conversie…
·Hoe maak je een Passief Ethern…
·Nadelen van Ethernet- bekabeli…
  Related Articles
Linksys Network Hub instructies 
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hoe je WEP uitschakelen voor de 2Wire Ga…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
  Netwerken Articles
·Hoe om te controleren een Server Domein …
·Wat is een Wireless Network Security Key…
·Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
·Hoe te gebruiken NMAP naar de lijst Onge…
·Ethernet Switch instructies 
·Wat is de vertraging in een 10 km optisc…
·How to Set Up Draadloos internet met een…
·Hoe te verbinden Twee draadloze routers …
·Computers & Technologie in Veranderende …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com