Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Hoe is Ethernet Beetje Tijd berekend?
Bit tijd is de hoeveelheid tijd bezet door een beetje data . " Beetje " in deze context betekent niet stuk of chunk . Een bit is een binair cijfer omgezet in een elektrische puls . Het kan een van twee waarden : nul en een . De snelheid is een functie van afstand versus tijd , wat tijd en bit rate zijn nauw verwant . Bit rate is de snelheid waarmee gegevens reist over het netwerk en wordt gemeten in bits per seconde . Beetje tijd wordt gemeten in nanoseconden . Bit Tijdberekening

netwerken en netwerkapparatuur hebben elk hun eigen standaard bitrates , kan het beetje tijd eenvoudig worden berekend op basis van de gepubliceerde bitsnelheid . Als een net 100 megabits per seconde - honderd miljoen bits per seconde - dan is de bit tijd is een seconde gedeeld door 100 miljoen . Een nanoseconde is een miljardste van een seconde , dus de gegevens reizen op 1Mbps heeft een miljoen bits reizen in een seconde . Dit is duizend nanoseconden per bit , die een microseconde . Een gigabit netwerk heeft een datasnelheid van 1 gigabit per seconde , dat is duizend miljoen bits , en dus de bit tijd in een dergelijk netwerk is 1 nanoseconde .
Andere maatregelen

Bit tijd is niet een transfer rate . Het moet geen rekening houden met de omstandigheden op het netwerk , zoals buffering of congestie , die kunnen vertragen transmissie. Twee netwerken met dezelfde bit moment kunnen anders ten gevolge van laden uit te voeren . Andere formules bestaan ​​om factoren zoals de vertraging te uiten en moet niet verward worden met wat tijd .
Doel

Beetje tijd wordt een standaard tempo voor een netwerk of een element van een netwerk, maar het heeft niet veel praktische implementaties . Een daarvan is de uitdrukking van de inter-frame gat in Ethernet . Dit is een stilte vereist tussen uitzendingen op de kabel van een Ethernet-netwerk . Omdat Ethernet-standaarden omvatten zoveel verschillende configuraties met verschillende overdrachtsnelheden , wordt de kloof tussen de Ethernet-frames uitgedrukt in bit tijd . De inter-frame afstand moet 96 bit keer . Andere berekeningen voor de prestaties van het netwerk worden soms uitgedrukt in bit tijd . Een voorbeeld is de berekening van padvertraging in een netwerk .
Different Times

Hoewel bittijd is bedoeld als een standaard maat voor het netwerk ongeacht de omstandigheden , verschillende elementen een netwerk hebben verschillende bittijden . Bijvoorbeeld een netwerkadapter is verantwoordelijk voor het verkrijgen van gegevens in het netwerk . Het kan een verschillende bit rate aan de algemene netwerk . Dit zou resulteren in een langere beetje tijd voor dat stuk van de apparatuur .

Previous: Next:
  Ethernet
·Wat is het doel van een Ethern…
·Hoe een bestand met een Ethern…
·Hoe te vertellen als uw comput…
·Hoe te kiezen Ethernet -kabel 
·Hoe maak je een Ethernet -cont…
·Hoe te verbinden twee Mac-lapt…
·Wat is de functie van een Ethe…
·Hoe maak je inschakelen van ee…
·Hoe te weten of u een Ethernet…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een wachtwoord wijzigen naar…
·Hoe maak je een statisch IP-adres pingen…
·Hoe de Download Speed ​​Verander 
·Problemen met mijn Ethernet -controller …
·Hoe maak je een interne FTP gebruiken Ma…
·Wat zijn de voors en tegens van draadloz…
·Hoe te SSL inschakelen in Apache 2 
·Hoe het opzetten van Google DNS op een R…
·Hoe te SonicWALL configureren voor GoToM…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com