Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Problemen met mijn Ethernet -controller werkt niet
Een Ethernet -controller is een apparaat dat communiceert met de computer en faciliteert alle netwerkactiviteiten . Wanneer dit apparaat storingen of onderdelen zijn beschadigd of andere reden , mag u niet in staat zijn om verbinding te maken met het internet of herstel de verbinding met andere computers . Hier is hoe om fouten met betrekking tot uw Ethernet-controller oplossen . Wat je
Ethernet-controller device driver /software disc
Need Toon Meer Aanwijzingen

Load 1 de " Device Manager " door te klikken op " Start" en vervolgens " control Panel . "Selecteer " Systeem , " en vervolgens " Device Manager " onder het tabblad" Hardware " . Als alternatief kunt u klikken op " Start" en typ " devmgmt.msc " in de " Run" commando om het venster Apparaatbeheer te openen .

Wacht 2 voor de Device Manager Windows te laden . Klik op het plusteken naast " Ethernet -controller " om het menu uit te breiden . Klik met de rechtermuisknop op de naam van uw apparaat en klik op ' Update Driver ... ' Als de "Update Driver Wizard verschijnt , " volg de instructies op het scherm om het bijwerken te voltooien .

Rechts 3 klik op de naam van de Ethernet-controller in het venster " Device Manager " en selecteer " installatie ongedaan maken " om de huidige installatie van stuurprogramma geïnstalleerd . Als u een geel uitroepteken of vraagteken naast " Ethernet Controller , " zie ofwel het stuurprogramma geïnstalleerd is niet compatibel met het apparaat of de bestuurder is al beschadigd .
4

Plaats de software-cd van uw Ethernet-controller in het CD /DVD-ROM van de computer , wacht tot de installatie te voltooien en start de computer opnieuw . Als u niet de software schijf van uw Ethernet- controller hebt , te weten het merk , model en de versie van het apparaat door te navigeren naar het venster Apparaatbeheer en rechts te klikken op de naam van het apparaat . Selecteer " Eigenschappen " en klik dan op het tabblad "Details " . Noteer de gegevens apparaat .
5

Open een webbrowser en navigeer naar een download site zoals Driversplanet.com , Driverskit.com en Soft32.com . Zoek naar de driver die u nodig hebt en download het van de website . Opslaan en installeer de driver bestand op uw computer .
6

Controleer of het netwerk fout wordt veroorzaakt door problemen met andere netwerkapparaten . Zorg ervoor dat de Ethernet- kabels goed zijn aangesloten en of de modem is ingeschakeld . Controleer ook of er een internet storing bij in uw omgeving door te bellen met uw internetprovider .

Previous: Next:
  Ethernet
·Hoe te achterhalen welke Ether…
·Definitie van een Ethernet Swi…
·Kabel Internet USB Vs . Ethern…
·Hoe kan ik een HP 7310 Printer…
·Hoe maak je een computer aansl…
·Hoe voeg ik een Ethernet -kaar…
·Ethernet Problemen oplossen , …
·Wat is een Direct Crossover Et…
·Hoe aan te sluiten in een Ethe…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe de 2Wire Router op een Mac Toegang 
·Voordelen van Network Inventory Manageme…
·Hoe maak je een Host Address Range Figuu…
·Hoe het nu Two - Factor Authentication I…
·Hoe Mobile Access inschakelen 
·Toegang krijgen tot mijn WordPress op FT…
·Hoe het opzetten van een Modem & Router …
·Heeft de computer modem Make a Differenc…
·Mijn computer loopt vast wanneer Dialing…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com