Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Heeft de computer modem Make a Difference in Speed ​​?
Wanneer uw computer worstelt om op internet te surfen en bestanden downloaden , de reden achter uw trage internetverbinding kan moeilijk te identificeren zijn. Als u in het proces van het controleren van uw systeem om erachter te komen waarom het zo traag , het modem is een gebied dat een verschil in snelheid kon maken . Dial - Up Internet

Als u dial - up internet , dan is de snelheid van uw modem kan mogelijk invloed hebben op de snelheid waarmee je kunt surfen op het internet . De snelste modem die je kunt krijgen voor dial - up internet is er een die een snelheid van 56 kilobytes per seconde heeft . Als u een inbelverbinding gebruikt , kan het type modem heb je de snelheid van de internetverbinding je hebt te beperken . Dit is waarom het belangrijk is om de snelste modem beschikbaar te krijgen bij het gebruik van dial - up .
Snelle internetverbinding

Als je een soort van breedband internet , zoals zoals DSL of glasvezel , moet de snelheid van uw modem geen invloed hebben op de snelheid van het internet te surfen . In deze situatie , krijg je de snelheid die je betaalt voor bij uw internetprovider . De meeste Internet- providers bieden verschillende pakketten met verschillende snelheden voor een bepaalde maandelijkse vergoeding . Zodra u betaalt dat bedrag , de provider zet uw systeem aan het werk op die snelheid .
Wireless Modem

Als u gebruik maakt van een draadloos netwerk , het modem in uw computer kan een invloed hebben op de snelheid waarmee het internet werkt hebben . WiFi- modems kunnen soms gevoelig voor interferentie van andere radiosignalen in het gebied en heeft duidelijke " line-of - sight " aan het werk op zijn maximale efficiëntie. Vanwege dit , als uw modem is verstoord , zal de snelheid van uw internetverbinding dalen in die periode . Als je wilt versnellen het internet op uw WiFi-verbinding , zorg ervoor dat andere apparaten niet uit te sturen radiosignalen en er zijn geen land - vorm of andere barrières tussen uw modem en zenders van uw provider .
< Br > Overwegingen

Als je op een breedbandverbinding en uw Internet is nog steeds traag , kan het te wijten zijn aan een aantal verschillende factoren . Zo kan je een soort van malware of een virus op uw computer die de oorzaak is van het te vertragen . Als u op een draadloos netwerk , kunt u te veel gebruikers of apparaten op het netwerk gebruik te maken van het. Als u problemen op uw einde niet kan vinden , kan de dienstverlener een netwerk probleem hebt .

Previous: Next:
  modems
·USB Modem Vs . Modem 
·Hoe maak je een Refresh signaa…
·De internet snelheid van mijn …
·Wat is een Modem Port ? 
·Hoe maak je een vervanging Ins…
·Hoe krijg ik een Apple USB-mod…
·Hoe maak je een kabelmodem sig…
·Hoe een STC DSL Modem Setup 
·Hoe te herinstalleren PCI Soft…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een draadloze computer modem…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe te installeren Sip VoIP op een iPod …
·Wat zijn de gevaren van draadloze comput…
·Hoe kan ik een nieuwe modem installeren 
·Hoe kan ik mijn netwerk te configureren …
·Hoe link Gamertag te Passport MSN 
·Hoe te activeren VeriSign & Siebel 
·De voordelen van database Privacy 
·Hoe te IIS inschakelen op XP Home 
·Interne Routing Protocol 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com