Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
De voordelen van database Privacy
Het gebrek aan effectieve database- privacy maatregelen te handhaven kan ernstige gevolgen hebben voor een organisatie . Volgens een 2006 Ponemon Institute studie van 31 organisaties , de gemiddelde totale kosten per databank strijd was $ 4.800.000 . Daarnaast inbreuken creëren een sfeer van wantrouwen die het vermogen van de onderneming om effectief te opereren in de toekomst kan belemmeren . Het beperken van aansprakelijkheid

Uitvoeringsbesluit databank privacy maatregelen beperkt de mogelijkheden van de succesvolle rechtszaak tegen de organisatie . In het geval van een ziekenhuis , bijvoorbeeld , het lekken van gevoelige medische informatie zou schadelijk zijn voor de reputatie van de patiënt zijn of belemmeren haar vermogen om toekomstige werkgelegenheid te krijgen , het zou kunnen leiden tot een rechtszaak . Sommige staten hebben wetten op de boeken die dicteren hoe bedrijven gevoelige data moet verwerken . In Massachusetts , moeten bedrijven klantgegevens zijn opgeslagen op draagbare elektronische apparaten te versleutelen . Een bedrijf kan haar juridische verdediging te helpen door aan te tonen dat deze nageleefd door de wet bij het opslaan van gevoelige informatie .
Gemak van Tracking

Een databank privacy systeem toont wie toegang tot heeft de databank maar ook precies wanneer ze toegang toe . Een wachtwoord beveiligde databank , bijvoorbeeld , vereist het gebruik van een specifieke gebruiker -ID en wachtwoord om toegang te krijgen. Wanneer de gebruiker het systeem binnenkomt , het registreert welke gebruiker toegang verkregen , zodat het gemakkelijk is om te vertellen wat wijzigingen of updates van de gebruiker aan het record . Dit vergemakkelijkt ook het auditproces , want het laat een gemakkelijk te onderscheiden audit trail .
Beperken Access

Uitvoeringsbesluit databank privacy maatregelen beperkt de toegang van potentieel gevoelige informatie voor gebruikers die echt nodig hebben het alleen . Volgens de Berkeley Lab website , tijdens een typische verblijf in het ziekenhuis , medische dossiers van een patiënt kan worden bekeken door maar liefst 77 medewerkers , die de platen op een computer database kan het aantal leiden tot aanzienlijk groter . Afgifte van een wachtwoord, zodat alleen essentieel personeel heeft toegang tot de database verhoogt de kans dat de persoonlijke geschiedenis van een patiënt prive blijft .
Peace of Mind

In een tijdperk waarin de het delen van gecomputeriseerde boekhouding gebeurt op een frequente basis , databank privacy helpt de gemoedsrust . Een organisatie met een schriftelijke privacybeleid dat aangeeft het niet persoonlijke informatie verkopen of delen met andere entiteiten kunnen klanten zekerheid dat hun informatie prive blijft geven , waardoor ze een groter gevoel van vertrouwen bij het verstrekken van gevoelige producten , waaronder rijbewijs nummers , postadressen en telefoonnummers.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te verwijderen SSL 
·Wat doet de BIOS te maken hebb…
·Wat is een VMDK bestand? 
·Hoe te Alternatief Huidige spa…
·Wat is een HDMI -kabel categor…
·Hoe kan ik een printer toe aan…
·Ganglia Vs . Munin 
·Hoe kan ik configureren Cisco …
·EOBD protocollen 
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Voordelen van Computer - Based Informati…
·Hoe maak je verbinding een CD -ROM in ee…
·Hoe om poort 80 te blokkeren 
·Hoe het opzetten van een draadloze HP La…
·Hoe het aansluiten van een fax naar een …
·Hoe snelheid van Dial - up op Phones 
·Hoe maak je Ceiling Mount een Linksys Ro…
·Hoe kan ik een Remote Antenna In een WRT…
·Hoe kan ik een Linksys Compact Wireless …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com