Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je een Sprint Overdrive Maximaliseren
Door het maximaliseren van uw Sprint Overdrive , kunt u de prestaties van het apparaat te verbeteren . Eenvoudige aanpassingen aan de beheerder instellingen kan het apparaat helpen om te functioneren op zijn best . Bijvoorbeeld , updaten van de software van het apparaat kan fixes bieden aan bugs die de prestaties kunnen beïnvloeden . Een update van de Preferred Roaming List kan uw apparaat helpen om verbinding te maken met de dichtstbijzijnde zendmasten , die geeft je de beste ontvangst . Instructies
1

Open een webbrowser op uw computer en ga naar " http://overdrivepro123 . " Vervang " 123 " met de laatste drie cijfers vinden op het scherm van uw Overdrive . Voer uw wachtwoord in en klik op "OK " om toegang te krijgen tot de administrator pagina Overdrive . Klik op " Advanced Settings " en vervolgens het tabblad "Device " . Klik op " Check for Updates " en vervolgens " Opties te installeren . " Klik op " Downloaden en installeren . " Het bijwerken van de Sprint Overdrive houdt periodiek software van het apparaat goed werkt . Kopen van 2

Toegang tot de administrator pagina Overdrive . Klik op " Geavanceerde instellingen " en klik op " Wi - Fi . " Klik op ' Netwerk ' en vervolgens ' Wi - Fi- Power Save Mode . " Dit verlengt de levensduur van uw batterij .
3

Gebruik de Overdrive binnen een 3G of 4G dekkingsgebied uw signaalkwaliteit te verbeteren . De signaalsterkte wordt aangegeven op het startscherm van het apparaat . Ook kunt u het apparaat naar een andere locatie uit de buurt van obstakels .
4

Toegang tot de administrator pagina Overdrive . Klik op " Geavanceerde instellingen " en vervolgens op " WAN . " Klik op " Setup " en klik op "Update 3G PRL ' om uw netwerk te verbeteren door het bijwerken van het apparaat Preferred Roaming List . De PRL helpt bij het bepalen aan welke toren je toestel verbinding .
5

Log in om de administrator pagina en klik op " Geavanceerde instellingen . " Klik op ' Wi - Fi ' en klik vervolgens op ' Netwerk '. Klik op ' max. aantal gebruikers " en selecteer een lager aantal gebruikers . Klik op 'Opslaan'. Beperking van het aantal Wi - Fi- gebruikers helpt bij het ​​maximaliseren van de prestaties van uw apparaat .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Fiber - Optic Cable Pro…
·Hoe maak je een Cisco RJ45 Zor…
·Geschiedenis van Data Communic…
·Wat is een Virtual Warehouse ?…
·Voordeel van VNC Application 
·Hoe een IP Mask Wijzig 
·Hoe te wijzigen mijn Plesk Adm…
·De functie van de NIC 
·Hoe maak je een Packet Capture…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Mac -computer Lab voor K …
·SIM Bericht vs SMS 
·Hoe uw computer ontoegankelijk op een ne…
·Hoe te CDN Gebruik Bereken 
·Definitie van Proxy Servers 
·Hoe maak je een opgeslagen WEP-sleutel Z…
·How to Set Up een router Zonder een Gate…
·Hoe te Connect NAS naar Boxee 
·Hoe te decoderen Gecodeerde bestanden Wa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com