Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat is een Virtual Warehouse ?
Een virtuele magazijn is een andere term voor een data warehouse . Een datawarehouse is een computer tool ontworpen om eenvoudiger besluitvorming in de bedrijfsvoering . Het verzamelt en toont zakelijke gegevens met betrekking tot een bepaald moment in de tijd , het creëren van een momentopname van de toestand van het bedrijf op dat moment . Virtual magazijnen vaak gegevens uit diverse bronnen verzamelen . Database

Een virtuele magazijn is in wezen een business database . De gevonden gegevens in een virtueel magazijn wordt meestal overgenomen uit meerdere bronnen gedurende een productiesysteem . Dit wordt gedaan zodat gerelateerde gegevens snel en zonder toegang tot het gehele systeem kan worden gezocht . Het uitvoeren van een zoekopdracht van een heel productiesysteem in een keer kon de prestaties van het systeem over te nemen. Met behulp van een datawarehouse verwijdert deze operationele risico en versnelt het totale toegang proces .
Gegevens Mart

Afhankelijk van het type van de informatie die wordt opgeslagen in een virtueel magazijn, een enkele magazijn kan overbelast met gegevens uit tientallen verschillende bronnen met betrekking tot elk gewenst aantal potentiële onderwerpen geworden . Naar het magazijn voorkomen dat onmogelijk te navigeren , onderverdelingen genaamd datamarts worden soms gebruikt . Deze datamarts verdeel de informatie opgeslagen in het magazijn in categorieën die afzonderlijk kunnen worden geselecteerd en doorzocht op basis van wat de gebruiker zoekt .
Features

gegevens
magazijnen zijn doorgaans regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat ze weerspiegelen de huidige toestand van het bedrijf van wie gegevens die ze opslaan . Ze kunnen vaak worden ingesteld om te werken op een dagelijkse , wekelijkse of aangepaste dienstregeling , afhankelijk van de wensen van de gebruiker . De gegevens opgeslagen in een virtuele magazijn statisch . Dit betekent dat nieuwe data wordt opgeslagen naast de bestaande gegevens in plaats van er overheen , waardoor u toegang tot historische informatie , evenals actuele informatie .
Integratie

Een ander voordeel van het gebruik van een virtuele magazijn naar winkel en catalogus data is integratie . Bij het berekenen van termen , integratie is wanneer gegevens getrokken uit twee of meer bronnen die hun informatie label anders wordt opgeslagen met behulp van een enkele vorm van identificatie . Integratie is nuttig voor het ophalen van gegevens doeleinden , omdat het daardoor mogelijk om alle opgeslagen data zoeken in een keer, in tegenstelling tot het uitvoeren van afzonderlijke zoektochten elke bron bepaald door specifieke identificatiemethode de bron .
< Br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak ik een e-mailadres va…
·Wat zijn de verschillende soor…
·Hoe te verzenden Ctrl + Alt + …
·Hoe je NAT -instellingen wijzi…
·Wat zijn Clock Synchronization…
·Hoe kan ik mijn Dropbox beschi…
·Wat is een GX -adapter? 
·Wat is software die Ontvangt R…
·Hoe te Clearwire ontvangst te …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe toegang OWA Met Netgear SSL312 
·Remote Access Rechten voor een Domain Co…
·Hoe maak je een WiFi SSID -nummer 
·Wat is NetBEUI protocol ? 
·Hoe maak je een Ethernet MAC-adres wijzi…
·Hoe te versleutelen HTML 
·Heeft Upload Bandwidth Matter ? 
·Definitie van een Wi - Fi-kaart 
·Vooruitgang in de Communicatie Technolog…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com