Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Vooruitgang in de Communicatie Technologie
Terwijl de wereld blijft bewegen , neemt ook de vooruitgang van de technologie . Elk jaar werpt licht op verbeteringen aan apparaten van gisteren en de nieuwe uitvindingen die op de horizon . In het midden van dit alles is een verlangen om de snelheid van de communicatie over de hele wereld , met de bedoeling om ongemakken een ding van het verleden . Geschiedenis

Vroegste vormen van communicatie
omvatten pictogrammen , signalen en , natuurlijk , de taal . Na verloop van tijd , is de communicatie altijd gevorderd om efficiënter te werken , van postduiven op de computer . Grote voorbeelden zijn onder meer de ontwikkeling van de Pony Express in 1860 , als nederzetting verspreid naar het westen , om e-mail zo snel mogelijk van de ene kant van het land naar de andere . De 19e eeuw zag ook de ontwikkeling van de telegraaf , telefoon en radio . De 20e eeuw geboren het gebruik van de televisie en de computer om de communicatie te verspreiden .
Internet

Wat begon als een regering poging om glad te strijken communicatie blijft hangen op de nationale veiligheid heeft veranderd in een wereldwijde ( web ) fenomeen . Het internet, dat het World Wide Web ( WWW ), of gewoon de Web emcompasses , koppelingen iedereen samen met een universum van informatie beschikbaar is voor iedereen toegankelijk en te leren van , en schijnbaar onbeperkte middelen om contact op te nemen die op uw persoonlijke en zakelijke rolodexes . De meeste elk bedrijf die er heeft nu een website beschikbaar is voor consumenten om toegang te krijgen tot informatie , contact opnemen met het bedrijfsleven en zelfs aankopen , allemaal vanuit het comfort van thuis te maken . In feite is het internet uitgegroeid tot zo'n pijler van communicatie vandaag aan dat het lijkt het de kern van alle huidige en toekomstige ontwikkelingen binnen de branche te blijven .
Wireless

draadloze communicatie , ook wel bekend als WiFi ( wireless fidelity ) of WLAN ( wireless local area network ) , maakt gebruik van low -power radiogolven om data te verzenden over afstanden van het ene apparaat naar het andere zonder het gebruik van draden , waardoor afzenders en ontvangers te toegang tot informatie, terwijl u onderweg bent. Vooral voor zakelijke , WiFi is van onschatbare waarde , omdat zij de baas , die reist vaak , in contact te blijven met zijn medewerkers op kantoor . Draadloze communicatie maakt het ook mogelijk om meer mensen aan het werk vanuit huis , een luxe die zelden een mogelijkheid was slechts 30 jaar geleden .
E - mail

Elektronische post
, gewoonlijk email genoemd , is een middel om het versturen van berichten naar iemand ogenblikkelijk via het internet door middel van een service provider of e-mail hosting website . E-mail nu vrijwel vervangt handgeschreven correspondentie verstuurd via de post . Afzenders kan niet alleen een rechtstreeks bericht te sturen , maar ook afbeeldingen en documenten koppelen aan de e-mail , waardoor de ontvangers onmiddellijk toegang tot informatie die anders dagen zou duren om te ontvangen en nog langer te bewerken of bij te werken als dat nodig is. Bovendien, e-maildiensten behouden worden weergegeven die tussen partijen in uw account totdat u ze handmatig verwijdert , zodat u altijd een record van communicatie .
Smartphones

Smartphones
zijn precies dat - mobiele telefoons die weten hoe ze een verbazingwekkende verscheidenheid aan taken uit te voeren . Deze mobiele telefoons hebben een veelheid aan functies die niet alleen kunt u communiceren , terwijl op de gaan in een aantal verschillende manieren , maar geven u toegang tot internet , bijhouden van afspraken , en kunt u functies en toepassingen toe te voegen voor elke behoefte ( of verlangen ) die je kunt bedenken . Tekstberichten via mobiele telefoons wordt steeds meer de manier om snel gedachten te communiceren met vrienden , familie en klanten , of het nu om een ​​gesprek later of gewoon beloven door te geven op een gedachte voordat het wordt vergeten .
Networking < br >

Online networking websites
, zoals Facebook , Twitter en LinkedIn , worden steeds de meest populaire middelen voor onmiddellijke en gedetailleerde communicatie . Deze sites kunnen geregistreerde gebruikers om de communicatie met vrienden , familie en klanten van moment tot moment . U kunt afbeeldingen toevoegen , je status bijwerken ( iedereen te vertellen wat je dit moment mee bezig zijn ) , begin een fan pagina voor uw bedrijf , notities schrijven , stuur persoonlijke berichten , en meer . Het idee is om gebruikers toestaan ​​de mogelijkheid om verbinding te maken met iedereen die ze kennen , ook al zijn ze honderden mijlen uit elkaar .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Web Config Protocol 
·Wat is Web Neutraliteit ? 
·Hoe Set Up 2 E-mailaccounts Vi…
·Embarq 2 Wire Installatie 
·Hoe maak je een RADAR Tracker …
·Hoe kan ik Internet Snelheden …
·Hoe te begrijpen en te communi…
·De geschiedenis van Internet P…
·Hoe maak je een snelkoppeling …
  Related Articles
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe maak je een WEP -nummer in NETGEAR 
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe je DSL Neem Meerdere Rooms 
Hoe te VLAN creëren in de Wireless LAN …
Hoe je uitschakelen WPA beveiliging in L…
Hoe je het wachtwoord in een Linksys Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe je IPs in Mac-computers zoeken 
·Is er een verschil tussen 12 en 16 Mbps …
·Hoe maak je een Modem Driver Install 
·Wat is een client - server -computer net…
·Wat is ATA VoIP ? 
·Hoe maak je een router gebruiken om verb…
·Hoe het opzetten van draadloze printerde…
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden met …
·Wat zijn Google Display -advertenties ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com