Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
De geschiedenis van Internet Piraterij & Hackers
De term hacking , in de zin van het verkrijgen van ongeoorloofde toegang tot een computersysteem , werd voor het eerst opgetekend in 1984 , hoewel het zijn gebruikt in dezelfde context van het Massachusetts Institute of Technology ( MIT ) enige tijd voor dat . Internet piraterij , anderzijds , verwijst naar illegaal kopiëren of distribueren van software via het internet . Vroege Geschiedenis

De Internet Business , natuurlijk , niet bestond vóór 1983 , toen zijn voorganger , de Advanced Research Projects Agency Network ( ARPANET ) werd verdeeld in civiele en militaire afdelingen . Evenzo werd de eerste succesvolle communicatie tussen een Hypertext Transfer Protocol ( HTTP ) server en client via internet niet vastgesteld tot 1990 . Toevallig , 1983 zag ook de release van de film " Wargames , " waarin een jonge man hacks in een centrale militaire computer en eng vermijdt starten Derde Wereldoorlog , die inspiratiebron voor vele would-be hackers .
< br > Internet Piracy

internet piraterij , in de vorm van het delen van auteursrechtelijk beschermd materiaal , zoals muziek , films en videogames op zogenaamde peer-to -peer ( P2P ) netwerken , is zeer populair geworden afgelopen jaren . Echter , de technologie die nodig is voor het delen van bestanden , met inbegrip van File Transfer Protocol ( FTP ) , is niet nieuw en lang bestond voordat e-mail werd een populaire methode van communicatie .
MP3
< br

bestanden delen > echt tot bloei in de jaren 1990 , toen de MPEG - 1 Audio Layer 3 ( MP3 ) -formaat maakte het mogelijk voor muziekbestanden te comprimeren tot een tiende of minder van hun oorspronkelijke grootte , met behoud van geluidskwaliteit dicht bij die van de oorspronkelijke bron . De eerste P2P applicatie , Napster , werd ontwikkeld in 1999 aan de vraag naar een eenvoudige , gratis manier om internetgebruikers te voldoen om hun muziekcollectie te delen . Breedband internettoegang is sneller en beter betaalbaar worden , wat leidt tot een explosie in internetpiraterij , volgens Microsoft , met ingang van juni 2011 , een geschatte 2 miljoen webpagina's te bieden , verwijzen naar of verwijzen naar illegale software
< . br > hacking

de geschiedenis van het hacken is iets gemakkelijker op te sporen omdat een aantal high - profile gevallen zijn geregistreerd in de media door de jaren heen . In 1989 , Kevin Mitnick werd de eerste persoon die is veroordeeld op grond van een nieuwe Amerikaanse wet tegen hacking , waar een 12 - maanden gevangenis term voor het stelen van telecommunicatie software en codes . Mitnick was eigenlijk opnieuw veroordeeld , in 1995 , voor het stelen van 20.000 creditcardnummers , en diende een extra 4 jaar in de gevangenis . Andere gedenkwaardige gevallen ook die van Richard Pryce , een 16 -jarige student , die , onder auspiciën van zijn online mentor , Kuji --- die nooit werd betrapt --- gehackt computers bij NASA en andere high security vestigingen in 1994 .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Soorten Bandbreedte Rays 
·Wat zijn Air Kaarten voor lapt…
·Wat zijn verschillende soorten…
·De voordelen van een jailbroke…
·Hoe te delen draadloos interne…
·Hoe maak je een fase in Logicw…
·De Client-Server Process 
·Wat is een bullet-diagram ? 
·Protocollen voor Dropped Packe…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Waarom heb je nodig een router op een la…
·Hoe u een proxy server Identificeer 
·Hoe te WRV54G configureren 
·Windows XP Client Services voor Netware 
·Hoe om op afstand een Mac Vanuit een PC 
·Hoe de RangeBooster op een Linksys WRV20…
·Hoe maak je een PCI Ethernet Controller …
·Definitie van Distributed Power Control …
·Hoe maak je een Business Network Setup 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com