Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe te versleutelen HTML
Zodra je een website op het internet , als iemand wil uw ontwerp te nemen , het is zo eenvoudig als het kijken naar uw broncode . Als u wilt uw code verborgen te houden , zijn er tal van software online beschikbaar die u toelaten om de HTML- code op uw website te versleutelen . In het algemeen , HTML encryptie software die werken niet gratis zijn , zodat je uiteindelijk zal moeten betalen voor hen , maar je kunt veel van ze uit te proberen voor gratis voordat je iets koopt . Een van de best -rated HTML encryptie software op de markt is Encrypt HTML Pro . Instructies

Download 1 en installeer " Encrypt HTML Pro " naar uw computer . Zodra het programma is gedownload , de installatie is eenvoudig . Gewoon dubbelklik op " Set- up ", klik op "Volgende " door alle van de schermen en klik op "Install " op het laatste scherm . Kopen van 2

Open " Codeer HTML Pro " en selecteer de bestanden die u wilt coderen . U zal naar de bestanden op uw computer . Elk HTML -bestand voor een site zal moeten apart worden geselecteerd en gecodeerd . Zodra u de bestanden wilt selecteren, klikt u op ' Next '.
3

Kies of u de hele pagina te versleutelen of slechts een gedeelte van de pagina op het tabblad " Algemeen " . Als u niet wilt dat mensen in staat zijn om een van uw HTML- code te lezen , moet u de hele pagina te versleutelen . Klik op 'Volgende'.
4

Selecteer het HTML-bestand eigenschappen . Er zal een lijst met eigenschappen zijn , en sommigen zullen al worden gecontroleerd . Laat de items die automatisch geselecteerd worden gecontroleerd . U kunt ook kiezen om een waarschuwing aan bezoekers van de site dat uw pagina wordt beschermd door Encrypt HTML Pro tonen . Wanneer u klaar bent , klikt u op ' Next '.
5

Bepaal hoe u uw code wilt versleutelen . Er zijn tal van methoden die Encrypt HTML Pro kunt gebruiken om de HTML code te versleutelen op uw pagina , en onder andere de werkbalken en het invoegen van lege regels boven de code . U kunt de apparaten die u wilt de standaard setup , die voldoende zou moeten werken gebruiken of gewoon gebruiken. Klik op 'Volgende'.

Klik 6 " Protect . " Het laatste scherm toont u de bestanden die u heeft geselecteerd en kunt u het proces van het coderen van hen beginnen . Een pop - upbericht verschijnt wanneer uw bestanden klaar versleutelen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe afmelden Van Bizcommunity 
·Hoe uw website verplaatsen naa…
·Hoe kan ik een New Wave Email …
·Hoe maak je een draadloze zett…
·Hoe maak je een massa e-mail i…
·Hoe te Dialup Speed ​​Test 
·Hoe vindt u de AdSense- Analyt…
·Hoe installeer ik draadloze ne…
·Hoe kan ik Internet scheiden v…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Reverse DNS Test 
·Hoe om te controleren op de beschikbaarh…
·Hoe maak je een FTP -server Met Secure S…
·Hoe maak je een Client Certificate Authe…
·Hoe kan ik zoeken naar IP-adres Someone'…
·Hoe te weten of u een Ethernet -kaart 
·Hoe te pingen vanaf een Cisco 2801 -rout…
·Hoe te VeriSign Certificaten bijwerken 
·Waarom is mijn 2Wire internet zo traag? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com