Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Definitie van Proxy Servers
Een proxyserver fungeert als een tussenpersoon tussen de twee netwerken . Een netwerk is meestal het openbare internet , de andere is vaak een groep clientcomputers delen van een internetverbinding . In de afgelopen tien jaar , eenvoudige internet delen is grotendeels overgenomen door eenvoudigere Network Address Translation ( NAT ) systemen . De primaire overige toepassingen van een proxyserver zijn om de privacy van de systemen te beschermen achter de server , en het versnellen van de toegang tot internet via caching . Maar aangezien de proxy kan worden geconfigureerd niet alleen direct data , maar om het te veranderen onderweg zijn er veel potentiële toepassingen . Eenvoudige Proxy

Op zijn meest eenvoudige , een proxyserver fungeert als een soort van doorlusverbinding . Het ontvangt een verzoek van een client- computer voor een Internet- bron , stuurt dit verzoek aan het internet bron en keert dan terug de reactie op de klant . De proxy-server is in staat om het beheer van aansluitingen voor veel client- computers tegelijk .
Reverse Proxy

Een reverse proxy stuurt inhoud aan een groep van internet servers . In plaats van het beheren van uitgaande verbindingen , zij beheert inkomende verbindingen bestemd voor een van de servers . Dit kan nuttig zijn voor beveiliging , load balancing of server specialization.For Zo kan een bedrijf ' e-mailservice meer e-mailaccounts hebt dan kan door een enkele server worden beheerd . Wanneer een bericht wordt verzonden naar een van hun rekeningen , kan het worden gesorteerd door een reverse proxy server , en verzonden naar de interne mailserver die het bod rekening beheert .
Caching Proxy < br >

een caching proxy server
wordt vaak gebruikt om een trage internetverbinding te versnellen . Dit soort proxy bewaart een kopie van alle content opgehaald , en gebruikt die opgeslagen kopie in plaats van het ophalen van nieuwe inhoud elke keer . Caching proxy's zijn zeer vaak voor , en worden vaak ook gebruikt in snelle verbinding omgevingen om te besparen op bandbreedte kosten .
Content Filtering Proxy

Een content filtering proxy biedt controle over de middelen opgeroepen met de verbinding . Veel scholen en bibliotheken gebruiken dit soort volmacht aan pornografie of andere aanstootgevende websites te blokkeren . Filters kunnen werken met behulp van een " zwarte lijst " van geblokkeerde sites , een " witte lijst " van toegestane sites , of meer complexe inhoudsanalyse algoritmen . Content filtering proxy's worden gebruikt in een breed scala van omgevingen , en zelfs in veel thuissituaties om oneigenlijk gebruik van een internetverbinding te voorkomen .
Overige Volmachten

Sinds de proxy server kan alle inhoud die door passeert veranderen , zijn er vele andere toepassingen . Web cafes gebruiken proxies te betalen voor internettoegang te beheren . Burgers in onderdrukkende regimes gebruiken " anonimiseren " proxies om vrije politieke meningsuiting te beveiligen . Sommige mensen gebruiken zelfs " omzeiling " proxies om rond andere beperkende proxies . Er zijn talloze toepassingen voor deze zeer algemene technologie , en hoewel de basisfunctie van Internet- verbinding delen is grotendeels overgenomen door NAT genomen , volmachten blijven een groot deel van de Internet -structuur.
< Br >

Previous: Next:
  routers
·Hoe maak je een Netgear Firewa…
·Hoe maak je verbinding een PC …
·Hoe maak je een NetGear router…
·Hoe te openen NAT -instellinge…
·Netgear Problemen 
·Hoe te openen een Netgear WGR6…
·Hoe te Dynamips Verbinding mak…
·Hoe maak je een router /switch…
·Instructies voor een 2Wire Rou…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Doet een Wireless - N Router Werk met ee…
·Siemens Speedstream 4200 Modem Systeemve…
·Hoe controleert u de SSID op een eMachin…
·Hoe de Apache Server Restart 
·Hoe de Solaris SMC Gebruik 
·Hoe kan ik mijn eigen 2,4 GHz Antenne Me…
·Hoe de web op US Cellular Phone Service …
·Hoe te gebruiken Wi - Fi met een Sony PC…
·Hoe te converteren naar PBX VoIP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com