Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Doet een Wireless - N Router Werk met een Wireless - G Adapter ?
Draadloze netwerken worden beheerst door internationale normen en elke nieuwe norm heeft een brief onderscheiden van de anderen . Deze brieven zijn in volgorde toegewezen , wat betekent de " N " standaard is nieuwer dan de " G. " De snelheid waarmee de technologie evolueert snel apparatuur verouderd kan maken ; oude apparaten vaak worden niet ondersteund door de nieuwste besturingssysteem en de software gekocht voor een ouder systeem werkt niet op een nieuwer systeem . De Wi - Fi-standaard , echter , zijn ontworpen backwards compatible , wat betekent dat een wireless - N router kan communiceren met een wireless - G adapter te zijn . Brieven

De letters " N " en " G " worden toegewezen door de 802.11- werkgroep van het Institute of Electrical and Electronics Engineers . Het Instituut is beter bekend als de IEEE , die wordt uitgesproken als " I triple E. " Het is een internationaal erkende industriestandaarden lichaam gevestigd in New York en gespecialiseerd in netwerkstandaarden . IEEE is meer bezig met normen voor de fysieke eigenschappen van een netwerk in plaats van routing algoritmen of authenticatie procedures . De 802.11- werkgroep is verantwoordelijk voor het publiceren van standaarden voor draadloze netwerken en al hun normen dragen een nummer gevolgd door een letter . Een " N " router voldoet aan de 802.11n , een " G "-adapter volgt 802.11g .
Wireless Adapter

Een draadloze adapter wordt ook wel een draadloze netwerkadapter , een draadloos netwerk interface controller of een draadloze netwerkkaart. Het is het essentiële element dat computers in staat stelt verbinding te maken met een draadloos netwerk . De adapter bevat een radiozender en-ontvanger die de digitale gegevens in de computer verandert in een signaal dat opereert langs de IEEE 802.11- aanbevelingen .
Wireless Router

de gemeenschappelijke draadloze router gevonden in het huis voert veel meer taken dan een gewone router gevonden in commerciële toepassingen . De router stuurt niet alleen datapakketten uit over het internet, dat de normale functie van een router , maar beheert ook het huishouden netwerk , dat als een netwerkschakelaar . Het wijst tijdelijke Internet -protocol ( IP ) -adressen aan computers op het netwerk aangesloten en loopt firewall- functies of taken die normaal gesproken in een netwerk gateway . De router kan ook de netwerkbeveiliging te bieden door middel van wachtwoordbeveiliging en encryptie .
G en N

De eerste standaard die draadloos gemaakt voor het huis mogelijk was 802.11b , die een frequentieband gebruikt veel goedkoper te implementeren dan de alternatieve 802.11a , die beter geschikt voor commerciële toepassingen . 802.11g verbetering van de snelheid van 802.11b door die gedeeltelijk gebruikte 802.11a procedures behoud van een goedkopere frequentie . 802.11g is ontworpen om compatibel met 802.11b te zijn , zodat iedereen met een 802.11b -netwerk adapter niet nodig om een nieuwe verbinding te maken met meer moderne draadloze netwerken te schaffen . De 802.11n-standaard verbeterde prestaties verder door de integratie van Multiple Input /Multiple Output ( MIMO ) , die meerdere antennes gebruikt voor het versnellen van de toegang tot de router . Vanwege backwards compatibility , kan 802.11b en 802.11g- adapters nog aansluiten op 802.11n -routers .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je draadloze dekking te ve…
·Hoe kan ik een Linksys Wireles…
·Hoe je Wireless Range Openen 
·Over Wireless Credit Card Term…
·Wireless Cards Vs . USB 
·Hoe maak je een Wireless Repea…
·Hoe u Windows Default Wireless…
·Hoe je Bluetooth-apparaten Tes…
·Over Netgear Wireless Routers 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe u het MAC -ID wijzigen op een Router…
·Kan niet pingen Cisco uit een bepaalde V…
·Hoe maak je een DHCP-server zoeken 
·Hoe maak je een Verizon USB-modem aanslu…
·Wat is een Direct Crossover Ethernet- ka…
·Hoe de OSPF configureren 
·VPN Pings 
·Hoe maak je een Wireless Chipset zoeken 
·LAN Network Structure 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com