Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Kan niet pingen Cisco uit een bepaalde VLAN
Een ping stuurt een groep van informatiepakketten van een computer om te zien of een ander apparaat is beschikbaar voor de aansluiting . Cisco produceert een breed scala van computer hardware en software die wordt gebruikt voor diverse toepassingen . Een Virtual Local Area Network bevat een groep van computer apparaten die niet beschikbaar zijn voor de verbinding wel . Je mag niet in staat zijn om alle apparaten gekoppeld aan een VLAN pingelen. Pingopdracht

Om een ​​ping sturen , moet u het juiste commando typen in de command prompt op een computer . Op Windows 7 , klik op de knop "Start " , typ " cmd " in het veld en druk op ' Enter '. Bij de opdrachtprompt , typ " ping , " ( zonder aanhalingstekens ) typt u een spatie en dan voer het IP- adres of de domeinnaam van de site of hardware waarvoor u wilt de beschikbaarheid te controleren . Bijvoorbeeld , om de belangrijkste site van Cisco pingen , typ " ping www.cisco.com " en druk op ' Enter '. Je kunt ook pingen een bepaalde Cisco- apparaat als u het IP-adres kennen .
< br > Ping Response

Als het doel van de ping is aangesloten op het netwerk en is ingeschakeld , kan het hebben van een firewall ingesteld om te reageren op pings van specifieke locaties of binnen een numeriek IP-adresbereik . Als IP- adres van uw computer is niet binnen het bereik , zal de ping niet reageert . Indien reageert , toont de resultaten van elk van de vier pakketten verzonden. Elke regel vertelt het numerieke IP-adres van de doel -hardware en het tijdstip van de heen-en terugreis in milliseconden . Het rapport toont ook de snelste , langzaamste en gemiddelde tijd van de pakketten en eventuele verslagen pakket werd verloren .
VLAN

VLAN
worden gevormd binnen een LAN kleinere netwerken isoleren voor efficiëntie. De belangrijkste hub of switch routes bepaalde werkstations voor specifieke apparaten binnen het LAN . Bijvoorbeeld , kan een ingenieursbureau hebben drie aparte VLAN's voor weg- , brug en gebouw ontwerpers . De switch of hub is geprogrammeerd om niet toestaan ​​dat een ingenieur om de apparatuur in het VLAN van de twee andere afdelingen in te voeren of te pingen , maar om alle ingenieurs om toegang te krijgen tot andere apparaten, zoals de mailserver en de internet-router . Omdat VLAN's elektronisch worden geprogrammeerd , de ingenieurs moeten niet worden gegroepeerd op dezelfde fysieke locatie .
Pingen Cisco Van een VLAN

Een computer binnen een VLAN kan pingen een Cisco apparaat fysiek verbonden binnen het netwerk waartoe het heeft toestemming . Als de computer toegang heeft tot internet , kan het ook pingen Cisco-apparaten buiten de VLAN aangesloten op het internet . Het kan niet pingen geen Cisco-apparaat waarop deze is niet toegestaan ​​. Het woord " Cisco " alleen niet elk apparaat voldoende beschrijven een ping-opdracht vast te stellen. Hoewel sommige office jargon gebruikt de term om de belangrijkste hub of switch te beschrijven , moet u beschikken over een verbinding , het juiste IP-adres en de administratieve vergunning voor het pingen.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Chinese schrift gebruik…
·SharePoint Permission Levels 
·Hoe maak je een Google-spreads…
·Hoe kan ik Test My Internet Sp…
·UDP Internet Protocollen 
·Hoe maak je een Gigaset SE567 …
·Zo verbindt de Eee PC aan het …
·Wat is een SMTP Smart Host? 
·Hoe te herstellen Facebook Pag…
  Related Articles
Hoe maak je een openbare IP Cisco- route…
Hoe Gebruiker Toegang tot Cisco routers …
Ik kan geen verbinding met Linksys WRT31…
Hoe kan ik configureren van een Cisco -r…
Hoe voeg ik een uitbreidingsmodule voor …
Hoe het opzetten van een Fast Cisco Netw…
Toegang krijgen tot mijn Cisco Wireless …
Cisco Linksys Wireless Installatie 
Cisco Aironet 1142 Specs 
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Local Admin Password Get…
·Wat is de Gaming Mode op een D - Link ro…
·Hoe kan ik mijn High Speed ​​Cable Modem…
·Hoe te Self - Install Comcast High Speed…
·Over Wireless Networking 
·Hoe maak je een computer configureren vo…
·Hoe het opzetten van een crossover-netwe…
·De IEC 60870 protocol 
·Hoe maak je een Cisco 2960 IOS Upgrade M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com