Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe maak je een Gigaset SE567 Problemen
De Gigaset SE567 is een ADSL -modem uitgerust met draadloze 802.11 -technologie , wat betekent dat het ook een draadloze router en wordt gebruikt met verschillende Internet Service Providers . Zoals met alle ADSL- modems , kan de configuratie , hardware of verbindingsproblemen optreden op elk moment , en kan vervelend zijn . Maar met behulp van de een paar technieken voor probleemoplossing , ze kunnen vaak eenvoudig worden vastgesteld . Indien na het oplossen van het probleem , de modem blijft mislukken , kan het probleem zijn hardware gerelateerd en vereisen modem vervangen . Instructies
1

Controleer de modem LED-verlichting . De "Power " en " internet" -LED verlichting moet een stevige groene kleur te zijn , moet de " Activity " licht te knipperen en dus moet de "Ethernet " en " Wireless " licht op , wanneer in gebruik . Kopen van 2

Reset de modem met een power reset procedure - als het lampje rood - omdat dit wijst op een bericht fout . Haal de stekker van de modem uit het stopcontact . Schakel de computer uit . Wacht een paar minuten en sluit de modem . Zet de computer aan nadat u hebt aangesloten de modem .
3

Zoek de bodem "Reset " pinhole , als een eenvoudige stroom reset werkte niet en je moet terug te zetten naar fabrieksinstellingen . Dit is een klein gat op de bodem van de DSL apparaat . Steek het rechte uiteinde van een paperclip in pengat 5 seconden . Blijf op de paperclip in totdat het lampje rood wordt , maar niet in het bezit is van langer dan 10 seconden . Laat de paperclip en wacht tot de modem lampjes te initialiseren in hun normale patroon . Dit kan twee tot drie minuten duren .
4

Controleer de telefoonlijn filters door te gaan naar elke telefoonaansluiting met telefoon aansluiting en ervoor te zorgen dat de DSL- filters zijn aangesloten op de aansluitingen . De telefoon handsetsnoer hecht aan de aansluiting beslag op het filter . De enige aansluiting die niet een filter zou moeten hebben op het is degene die wordt aangesloten op de Gigaset modem .
5

Beoordeling van de IP-configuratie van de modem . Open een webbrowser en typ in " Http ://gigaset " en druk op de toets " Enter " . Wacht tot de installatiewizard te starten . Volg de aanwijzingen om wijzigingen aan te brengen , indien nodig. Verander het laatste cijfer van het IP- adres aan de de volgende opeenvolgende cijfers , als u het opzetten van de router als een secundaire router . Op deze manier het IP-adres van de andere router niet interfereert met het IP-adres van de Gigaset modem . Verwijder het vinkje bij instellingen " DHCP " , als dit is een secundaire router , dus het wordt de instellingen van de eerste router .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe maak je een computer in an…
·Hoe om te informeren naar de L…
·Hoe te Tweak for Speed ​​in Ro…
·Hoe om te zien of Verizon tele…
·Hoe te verbinden een laptop me…
·Hoe kan ik Internet Speed ​​Be…
·Hoe te mod_proxy installeren i…
·Het verschil tussen een contro…
·Kenmerken van Mobile IP 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe Set Up Wake On LAN 
·Pros & Cons van hebben van beveiliging o…
·Hoe kan ik een domein van een computer v…
·Hoe maak je een firewall synchroniseren …
·Hoe maak je een draadloze router Lock 
·Hoe te SSL Setup in IIS 6 
·Hoe maak je een Wi - Fi -antenne Uit Alu…
·De voordelen & nadelen van een statisch …
·Hoe u een Linksys BEFW11S4 Into a Bridge…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com