Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Hoe een CGI Proxy maken
Een CGI , of Common Gateway Interface , proxy maakt het zijn gebruikers toegang tot een website die anders onbereikbaar zouden zijn . Sommige websites en Youtube video's worden geblokkeerd in bepaalde landen . Door het gebruik van een CGI proxy-server , kunt u toestaan ​​dat uw gebruikers toegang tot deze sites en video's en ook hun privacy te beschermen door het verbergen van hun IP -adres . Je hoeft alleen maar een web hosting account en de CGI- proxy script . Wat je nodig hebt
web hosting account met volledige CGI ondersteuning
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw favoriete webbrowser , ga naar " ipswitchft.com /Producten /WS_Ftp_Pro /index.aspx ? ps = 1 " en klik op de " Probeer gratis 30 - dagen " knop . Sla het installatiebestand op uw harde schijf en dubbelklik erop om de installatie van de FTP-client . Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien . Kopen van 2

Navigeer naar " jmarshall.com /tools /CGIProxy /releases /" om de CGI proxy script downloaden . Klik op de link " cgiproxy.2.0.tar.gz " en sla het archief op uw computer . Klik met de rechtermuisknop op het archief en kies " Alles uitpakken " uit het drop - down menu . Selecteer een map om het archief uit te pakken aan en klik op de " Extract " knop . Een bestand met de naam " cgiproxy.2.1.tar " wordt gecreëerd . Extract dit bestand opnieuw in dezelfde map en een bestand genaamd " nph - proxy.cgi " wordt gecreëerd .
3

Dubbelklik op het " WS FTP " icoon op het bureaublad of klik eenmaal op de " WS FTP " item in het menu " start" om de FTP-client te starten . Klik op de " Quick Connect " -knop , voert u de hostnaam in " Hostnaam " vak , de gebruikersnaam in het vak " Gebruikersnaam " en het wachtwoord in het vak "Wachtwoord " . Klik op de knop " Connect " om verbinding te maken met je webhost . De bestanden en mappen in de rechterzijde zijn op uw webserver en de bestanden en mappen in het linkervenster zijn op uw harde schijf .
- Klik met de rechtermuisknop op de " cgi - bin " map 4

en selecteer de optie ' chmod ( UNIX ) " . Controleer alle opties in het venster dat verschijnt om volledige machtigingen ( numerieke waarde 777 ) voor de map opgeven . Klik op de knop "OK" en dubbelklik op het " cgi - bin " map om deze te openen.
5

Navigeer naar de " nph - proxy.cgi " bestand met het bestand browser in het linkervenster . Sleep het bestand vanuit het linker venster naar het rechter venster en selecteer de " ASCII " -overdracht in het venster dat verschijnt . Het bestand wordt overgedragen naar de server .
6

Stel de toestemming van de " nph - proxy.cgi " bestand op de server tot 777 ( volledige permissies ) .
7

Koppel van de webserver en sluit de FTP-client . Start de webbrowser en navigeer naar de URL van uw hosting account . Je ziet nu een CGI proxy . Je hoeft alleen maar de URL van de pagina die u wilt openen en klik op de knop " Begin browsen " om anoniem te navigeren op de website typen . U kunt ook kiezen om cookies , scripts en advertenties van de doelgroep website te verwijderen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je toelaten om uw tweets r…
·Hoe Laser Toetsenborden werk? 
·IMAP Vs . POP3 E 
·USB Vs . PCI WiFi-adapter 
·Wat is een DNS- query ? 
·Inzicht traceroute Resultaten 
·Hoe u een proxy server instell…
·Hoe te wijzigen Dial Up Connec…
·Verwijder ik een proxy server …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Soorten Cisco Voice Over IP Phones 
·Hoe je Internet-opties uitschakelen Via …
·Hoe kan ik een map in SSH 
·Hoe maak je een Netgear WRN200 Router vo…
·Computer Crime Feiten 
·Hoe maak ik een SSL X.509 Certificate in…
·Hoe maak je een Wireless antenne 's Freq…
·Hoe maak je een 128Bit WEP Met een Belki…
·Hoe te vertellen als uw computer een Eth…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com