Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe kan ik configureren Cisco 2600 voor T1-Service ?
Internet service providers en zakelijke ondernemingen kunnen gebruik maken van apparatuur met een digitale T1 netwerkmodule . Dit netwerk modules zijn onderdeel van de router . Ze laten packet voice operaties verzonden over de T1 lijn . Op 2600 Cisco -routers , ze implementeren digitale voice -en fax relay informatie . Deze modules kunnen ook constant telefonisch informatie bit - rate ontvangt dan T1 interfaces . De interface is de fysieke eenheid op een router , die T1 verbinding met de buitenwereld mogelijk maakt . Instructies

Type 1 " staat " om het voorrecht te activeren op de router . Op een Cisco-router , is de editor ingeschakeld automatisch wanneer je het opstarten van de router . Wanneer u verbinding maakt met de router via de console -kabel op de computer , die u invoert automatisch in de editor -modus . Dus als je typt " enable" die je zet in privilege /editor -modus . Hier kunt u wijzigingen aanbrengen in de router

Type 2 " config t " om globale configuratie modus te gaan ( nog steeds een editor -modus, maar in een ander gebied ) ; . Dit stelt u in staat om meer specifieke wijzigingen aan te brengen op de router .
3

Type " Voice - kaart 5 , " in de globale configuratie mode. Dit commando zal je in config - voice - ca -modus . Typ nu " codec complexiteit medium . " ( Negeer de laatste periode . ) De sleuf waarde opties zijn van 0 tot 5 , afhankelijk van uw router . De complexiteit opties zijn hoog, midden , en flex .
4

Typ " exit " en vervolgens " regelaar T1 { sleuf /poort } , " die je plaatst in config - controller -modus . Dit is waar je begint aan de T1 -interface configureren . Volgen dat commando met " klokbron lijn primair. " De sleuf /poort kan het bereik bevatten 0 of 1 . De controller is de T1-controller . De klokbron waarde is afkomstig van een optie van primaire of intern . Primair betekent dat het afkomstig is van de actieve T1 lijn . Stappen 3,4 , en 5 zal worden in de config - controller -modus .

Type " Framing esf " 5 gevolgd door " linecode B8ZS . " ( Negeer de laatste periode . ) Dit zijn de configuratieparameters gegeven door de serviceprovider . U volgt deze met " Kabel lengte lange gain26 . " ( Negeer de laatste periode . ) De lengte van de kabel die u opgeeft in de opdracht is de werkelijke lengte die je hebt .

Type 6 " DS0 - groep 1 tijdsintervallen 1 soort e & m- direct . " ( Negeer de laatste periode . ) Met dit commando u de T1 -kanalen die gecomprimeerd stem en de signalering methode definiëren . Het creëert tegelijkertijd een stem -poort , als goed. Er zijn meerdere timeslots als een enkel getal of een lijst met nummers die beschikbaar zijn 0-24 door T1 zijn . Het " type" is de verbinding die u maakt .

Type 7 " geen shutdown " en type " exit " twee keer . De no shutdown commando gaat aan de interface , in dit geval de T1 -interface , en je verlaat . Nadat u " exit " typt twee keer , je bent terug in de privilege -modus . Tot slot , type " copy run start " om de configuratie permanent op te slaan op de router .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·How to Set Up een VNC in leken…
·Hoe verander ik de Inside Inte…
·De beste manier om Set Up Remo…
·Hoe te Fiber - Optic Cable Geb…
·Wat zijn de functies van het T…
·Wat is de RTWP in UMTS ? 
·Wat zijn de voordelen van het …
·Hoe je TCP /IP in Windows XP V…
·Hoe om te controleren uw inter…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe om te achterhalen wat Modem Ik heb o…
·Hoe kan ik Internet Speed ​​problemen op…
·Hoe maak je een Sky Broadband router con…
·Wat is een PXE server? 
·Hoe te langzame Wireless Fix 
·Hoe maak je een firewall instellen op ee…
·Hoe maak je een Linux Terminal Server Cl…
·Problemen Ethernet Card Problemen 
·Hoe om bestanden van een oude computer n…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com