Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
How to Set Up een VNC in lekenpraatje Algemene
Virtual Network Computing ( VNC ) stelt een gebruiker naar een andere computer die deelt zijn bureaublad op afstand te bedienen . Het toetsenbord beroertes en muisbewegingen van de client computer worden naar de externe computer ( de VNC -server ) via een netwerk overgedragen ; de externe computer voert de acties alsof ze lokaal zijn uitgevoerd ; als het scherm verandert , is het uitzicht weer overgedragen aan de klant en er wordt weergegeven . Een VNC -client draait op een besturingssysteem kan ook verbinding maken met een server die draait op een ander besturingssysteem , waardoor het platform onafhankelijk . Een gratis VNC -systeem is eenvoudig in te stellen op de meeste moderne besturingssystemen . Instructies
Opzetten van een VNC -server
1

Bezoek de RealVNC Downloads pagina ( zie referentie 1 ) . RealVNC is een toonaangevende gratis VNC- software-oplossing voor Windows , Mac en Linux . Kopen van 2

Vul uw gegevens in de vorm en druk op de " Ga naar Download" knop aan de onderkant van de pagina . U kunt ook laten het formulier leeg als u niet wilt dat uw gegevens door te geven .
3

Identificeer de versie van VNC die u wilt . De "Personal Editions " vrij en er is een andere voor elk type computerbesturingssysteem . Als de Personal Edition voor uw computer biedt twee knop "Download" , selecteert u degene die links naar een uitvoerbaar bestand . ( Als u downloaden . ZIP-formaat in plaats van een uitvoerbaar , moet u het . Zip-bestand uit te pakken naar een map op uw computer , als het eenmaal is gedownload . )
4

Start de installatie van RealVNC . Zorg ervoor dat " VNC Server " is de enige optie aangevinkt . In het volgende scherm , er zeker van zijn dat VNC is geconfigureerd om te draaien als een service ( onderste twee checkboxes ) . De VNC-server zal worden gestart als service , en het venster VNC -server instellingen zal verschijnen .
5

Klik op " Configure" naast de VNC Password Authentication . Enter en bevestig uw VNC wachtwoord .
6

Klik op het tabblad ' Desktop ' en klik op ' Verwijder achtergrond " om de VNC -verbinding .
7

Klik op de " Connections "tab en stel de poorten die je wilt verbinden met . De bovenste poort wordt gebruikt om verbinding te maken met een stand - alone VNC client . Het volgende veld is de inactieve tijd te verbreken . De derde en laatste veld de Java viewer poort . Als dit is ingeschakeld , kunt u verbinding maken met de server van een Java - enabled browser , dat is de eenvoudigste manier om de software te gebruiken . Klik op " OK " en voltooi de installatie .
8

Open de poorten die u hebt opgegeven in stap 7 in je router of firewall als u wilt in staat zijn om toegang te krijgen tot de VNC server van buiten uw thuisnetwerk . Om verbinding van buiten uw thuisnetwerk , moet u de poorten openen en weet je internet IP -adres . Raadpleeg de documentatie bij uw internet-router om te leren hoe je poorten openen . ( Zie Tips voor het vinden van uw IP-adres . )
Aansluiten op uw VNC Server
9

Open een Java - enabled browser en typ het IP -adres van de VNC server . Als u op uw lokale netwerk , voert u netwerkcomputer naam van de VNC server . Volg het IP of computer naam met een dubbele punt en het Java- poortnummer opgegeven in stap 7 in het bovenstaande gedeelte . Als u deze links op de standaardwaarde , moet je hele IP -adres er als volgt uitzien :

123.4.56.789:5800
10


Druk op de " Enter " -toets om de pagina te laden op de opgegeven poort . Als je correct instellen van de VNC -server , moet u een Java-applet last zien en worden gevraagd om uw wachtwoord VNC .
11

Voer het wachtwoord in het bovenstaande gedeelte en druk op " OK . " U zal worden gepresenteerd met uw desktop scherm afstandsbediening .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe maak je verbinding met ges…
·Soorten Beveiligde e-mail beri…
·Hoe te installeren WPN111 
·Het opzetten van een Virtual P…
·Hoe data -overdracht tussen tw…
·Hoe te verbinden Clearwire 
·De voordelen van T - glasvezel…
·Hoe aan een andere Desktop con…
·Hoe te Anchor Links Gebruik 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te WRT3000N converteren naar een Rep…
·Gereedschappen voor Onderwijs Computer N…
·Hoe maak je een TCP /IP- adres te vinden…
·Hoe maak je een UTStarcom CDM7126 Proble…
·Hoe controleer ik de verbinding van een …
·Hoe maak je een computer toevoegen aan e…
·Hoe te uitschakeling traceroute 
·Ik kan geen verbinding maken met interne…
·Hoe maak je een CSV- bestand converteren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com