Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je een UTStarcom CDM7126 Problemen
De UTStarcom CDM7126 is een multimedia telefoon die beschikbaar is voor zowel MetroPCS en Cricket Wireless -gebruikers is . De telefoon kan tekst verzenden en ontvangen , multimedia en e-mailberichten . Af en toe kan je problemen met het CDM7126 ervaren . U mag in staat zijn om de problemen oplossen zonder de hulp van de technische ondersteuning van uw mobiele serviceprovider. Hierdoor kan besparen u de tijd en kosten van de technische ondersteuning . Instructies
1

Verwijder de batterij en batterij cover van de UTStarcom CDM7126 telefoon als de telefoon voortdurend drijft weg op zijn eigen . Gebruik een zachte doek om de accu-aansluitingen aan de achterkant van de telefoon af te vegen en de batterij en batterij cover te vervangen . Schakel de telefoon weer aan . Kopen van 2

Reset browser van de telefoon als u niet in staat om webpagina's te bekijken . Druk op de toets " Menu " en selecteer "Instellingen ". Selecteer " Beveiliging " en markeer "Reset Browser . " Druk op "OK " en voer de code voor de telefoonblokkering . De laatste vier cijfers van uw gsm- nummer is het standaard blokkeringscode voor de telefoon . Druk op "OK " om uw keuze te bevestigen . Poging om webpagina's te bekijken op je telefoon .
3

Werk de telefoon als u een foutmelding ontvangt wanneer ik toegang tot het internet . Druk op de toets " Menu " en selecteer "Instellingen ". Selecteer " Phone Info " en hoogtepunt " versie . " Druk op de toets " OK " en ga naar het veld " Version " . Druk op de functietoets onder " Update" en wacht tot de updates worden gedownload en geïnstalleerd . Proberen verbinding te maken met internet .
4

Resolve frequente dropped calls door het verwijderen van de batterij voor een minuut . Gebruik de telefoon niet uit te schakelen voordat u de batterij verwijdert . Vervang de batterij en een oproep te plaatsen .
5

Resolve een onvermogen om te bellen , SMS-of e-mail gedaan of ontvangen door het resetten van de telefoon naar de fabrieksinstellingen . Druk op de toets " Menu " en selecteer "Instellingen ". Selecteer " Beveiliging " en kies "Reset Handset . " Voer uw beveiligingscode invoeren om te bevestigen dat u wilt de telefoon opnieuw en wacht tot de telefoon om het proces te voltooien .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Computer Networking Lessen 
·Hoe te VTP Domeinen Reset 
·LG 8350 Tools for Mac 
·Nema Distributie Types 
·Hoe je het pad Start Toward MC…
·Hoe uw IP Zoek op Netgear DHCP…
·Hoe te Fiber - Optic Cable Geb…
·Wat zijn Back end processen in…
·De uitdagingen van een Outdoor…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Firewall Instelling voor TVersity 
·Voordelen & Nadelen van PPTP en L2TP 
·Hoe maak je een Open Proxy Bevestig op e…
·Hoe maak je een Trace Begrijp Van een Ci…
·SNMP V2 Vs . V3 
·Hoe maak je een Cat5 -kabel Connector Wi…
·DIY Biquad Antennes voor ontwerp Wireles…
·EOBD protocollen 
·Toegang krijgen tot de Belkin Wireless G…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com